2777
2789
عنوان

🤾رکورد سلامتی🤾

| مشاهده متن کامل بحث + 16381 بازدید | 2452 پست

سلام سمیرا جان خوبی؟ من هفته پیش 72 بودم امروز وزن کردم 70.5،یک و نیم کیلو کاهش 😍

امروز شام خونه مادر همسرم دعوتم احتمالا شام را به روال عادی بخورم و دوباره از فردا ادامه بدم. حالا یه مسئله دیگه آخر هفته هم عروسی دعوتم اونجا چه کنم🥲

🍀عضو تاپیک رکورد سلامتی🤩 گروه چهار ستاره وزن شروع دوباره 72🌷6/18👈70.5😍وزن هدف:۶۵🌷دفعه قبل تونستم سیزده کیلو کم کنم👌🏻این بار هم میتونم با امید به خدا و اراده خودم🌷                                                 تجربه کاهش قبل: وزن شروع 82.200🍀 80.400👈🏻(10/۱٠)🍀80 👈🏻(10/19)🍀(۱٠/۲۶)👈🏻۷۸.۸٠۰🍀( ۱۱/۲)👈🏻۷۸.۷٠٠🍀(۱۱/۱٠)👈🏻۷۷.۶۰۰🍀۱۰/۱۶👈🏻۷۷🍀۱۰/۲۳👈🏻۷۶.۱۰۰☘️۱۰/۳٠👈🏻۷۵☘️12/7👈🏻74.200☘️۱۲/۱۴👈🏻۷۳.۹۰۰☘️۱۲/۲۲👈🏻۷۳.۵۰۰☘️۱۲/۲۹👈🏻۷۲.۹۰۰☘️۱/۷👈🏻۷۲☘️۱/۱۴👈🏻۷۱.۴٠٠☘️۱/۲۱👈🏻۷٠.۹٠٠☘️۱/۲۸👈🏻۷۱.۵🤦🏻‍♀️🫤☘️۲/۴👈🏻۷۰.۴۰۰☘️۳/۱👈🏻۶۸.۷۰۰🤩😍

سلام سمیرا جان خوبی؟ من هفته پیش 72 بودم امروز وزن کردم 70.5،یک و نیم کیلو کاهش 😍امروز شام خونه ماد ...

آفرین عزیزم کاهشت مبارک باشه .هیچی عادی باش .یه شیرینی و کباب و جوجه خالی بدون برنج و یه عالمه رقص😁😁😁

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین عزیزم کاهشت مبارک باشه .هیچی عادی باش .یه شیرینی و کباب و جوجه خالی بدون برنج و یه عالمه رقص😁 ...

انقدر خوشحال شدم وزنم را رو ترازو دیدم که نگو، چند وقت بود وزنم ثابت بود خسته شده بودم واقعا چه حس خوبیه. ممنون سمیرا جانم

🍀عضو تاپیک رکورد سلامتی🤩 گروه چهار ستاره وزن شروع دوباره 72🌷6/18👈70.5😍وزن هدف:۶۵🌷دفعه قبل تونستم سیزده کیلو کم کنم👌🏻این بار هم میتونم با امید به خدا و اراده خودم🌷                                                 تجربه کاهش قبل: وزن شروع 82.200🍀 80.400👈🏻(10/۱٠)🍀80 👈🏻(10/19)🍀(۱٠/۲۶)👈🏻۷۸.۸٠۰🍀( ۱۱/۲)👈🏻۷۸.۷٠٠🍀(۱۱/۱٠)👈🏻۷۷.۶۰۰🍀۱۰/۱۶👈🏻۷۷🍀۱۰/۲۳👈🏻۷۶.۱۰۰☘️۱۰/۳٠👈🏻۷۵☘️12/7👈🏻74.200☘️۱۲/۱۴👈🏻۷۳.۹۰۰☘️۱۲/۲۲👈🏻۷۳.۵۰۰☘️۱۲/۲۹👈🏻۷۲.۹۰۰☘️۱/۷👈🏻۷۲☘️۱/۱۴👈🏻۷۱.۴٠٠☘️۱/۲۱👈🏻۷٠.۹٠٠☘️۱/۲۸👈🏻۷۱.۵🤦🏻‍♀️🫤☘️۲/۴👈🏻۷۰.۴۰۰☘️۳/۱👈🏻۶۸.۷۰۰🤩😍

انقدر خوشحال شدم وزنم را رو ترازو دیدم که نگو، چند وقت بود وزنم ثابت بود خسته شده بودم واقعا چه حس خ ...

عزیزدلم خوشحالم ول نکردی رژیمتو و پرقدرت وایسادی😍😍😍

نوش جونت مریم گلی

سلام سرگروه جان 

صبحانه :بربری انگور ریش بابا😄

ناهار :کوکو ۵۵ گرم +تافتون

شام :عدس پلو با یکمش کشمش

میان وعده :شکوفه ذرت 

آب ۷ لیوان

دمنوش نخوردم یعنی وقت نکردم .ورزش هم نداشتم 

از ۴ بعد ظهر سر پام کمر برام نمونده شونصد کیلو کاغذ و دفتر وزباله پرت کردم تخت خوابو جمع کردم و..شاید بیشتر از ورزش کالری سوزوندم 

۱۳۷۹

ولی قطعا گشنم میشه و سعی میکنم کم و سالم بخورم

پشتیبان گروه⭐️ 0️⃣⭐️ستاره🤝ما به زودی مانکن میشیم خانما ان شا الله با صبر و استقامت و آرامش🧞وزن اولیه ۸۲وزن هدف ۶۵ یه دوره ۱۴ کیلو کم کردم متاسفانه برگشت ولی اینبار قول میدم تمام تلاشم رو به کار بگیرم چرا که هیچ چیز مهم تر از سلامتی و ظرافت نیست برای یک خانم............هدف اول ۷۵ دوم ۷۰ سوم ۶۵...یه ماهه وزنم داره بالا پایین میشه از ۸۲ تا ۸۰ و خورده ای ولی شروع اصلی دوره ۲۶ شهریور 

@خزان_نارنجی‍ سلاک عزیزه دلم گزارش امشبم

صبحونه:سنگک+کره بادام زمینی شکلاتی

ناهار:کوفته+سنگک یه تیکه یه تیکم لواش+ابه کوفته با نون خشک

عصرونه:یدونه انجیر+پروتئین بار خونگی+خرما+بادام

شام:کوفته+سنگک

مصرفی:۱۳۷۰

مجاز:۱۵۲۰

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۴.۵۰۰ وزن هدف ۷۵ 

@خزان_نارنجی‍ 

سلام عزیزم ، شبت بخیر🌟عذر خواهم که یه هفته ست بی‌خبر رفته ام🙈😓

باید زودتر از اینا اطلاع میدادم ، معذرت می‌خوام🙌🏻🙌🏻🙌🏻

این یک هفته خیلی سرم شلوغ بود و نمی‌دونم چرا اصلا نمی‌تونستم اراده کنم و به رژیمم پایبند باشم😓

انشاالله به محض اینکه انگیزه گرفتم و تونستم رژیم بگیرم مجددا میام و در کنارتون در مسیر رکورد سلامتی حرکت میکنم🥲❤️🌱

خدایا آن ده که آن به🌱🌱🌱

عزیزدلم خوشحالم ول نکردی رژیمتو و پرقدرت وایسادی😍😍😍

سلام سمیرا جوون 

گزارش مریم نیست به جاش شما رو ریپلای کردم

صبحانه نخوردم

ناهار کتلت و نون لواش و دو لیوان دوغ 

شام یه پرس جوجه و سالاد 

کالری مجاز۱۳۶۰

کالری مصرفی۱۳۰۰

سلام 

صبحانه نان تست2تا کره بادام زمینی  پنیر

ناهار برنج و سینه اکبر

میان وعده چای ماسالا

شامم نصف کباب و نصف کوبیده مرغ یسیخ جوجه

نشد100کمتر بخورم امروز ک فستم فردا 100کمتر میخورم 

✨✨✨  پشتیبان گروه پنج ستاره  ✨✨✨

سلام صبحانه نان تست2تا کره بادام زمینی پنیرناهار برنج و سینه اکبرمیان وعده چای ماسالاشامم نصف کباب ...

نوش جونت 

مخصوصا سینه اکبر🫣🤣

سلام سمیرا جوون گزارش مریم نیست به جاش شما رو ریپلای کردمصبحانه نخوردمناهار کتلت و نون لواش و دو لیو ...

سلام عزیزم نوش جونت قشنگم

@خزان_نارنجی‍ سلام عزیزم ، شبت بخیر🌟عذر خواهم که یه هفته ست بی‌خبر رفته ام🙈😓باید زودتر از اینا اط ...

سلام عزیزم .نرووو .بیاااا .

کاهش بچه هارو ببین انگیزه بگیر گلم

@خزان_نارنجی‍ سلاک عزیزه دلم گزارش امشبمصبحونه:سنگک+کره بادام زمینی شکلاتیناهار:کوفته+سنگک یه تیکه ی ...

سلام عزیزم به به نوش جون کوفته

سلام سرگروه جان صبحانه :بربری انگور ریش بابا😄ناهار :کوکو ۵۵ گرم +تافتونشام :عدس پلو با یکمش کشمشمیا ...

سلام عزیزم ریش بابا نشنیده بودم😂 گزارشاتون عجیب میشه هی🤣

سولمازم نوشته سینه اکبر🤣🤣🤣

منظورش اکبر جوجه اس البته😁