2777
2789
عنوان

چرا دوستم اینجوری رفتار میکنه🤕

110 بازدید | 15 پست

این پیامش هست اولش خودش گفت بیا بریم بیرون گفتم  بریم بعد هیچی نگفت چه روزی گفتم چشمام عمل کردم اگر وقتت آزاد نی دیر تر بریم عیب نداره بعد نگاه چجوری جوابم داده یه جور رفتار نمیکنه که انگار می خواد بگه وقتم همش پر؟ بعد بیکار نیستم باهات بیام بیرون؟؟؟؟؟ یا من اشتباه فکر میکنم؟ ؟؟؟ 

در ضمن فقط داخل یک آتلیه کار میکنه😶و دانشگاه هم آزاد گرافیت میخونه رشته چندانی نیست سخت باشه ولی همش ادای آدمای سرش شلوغ درمیاره😶😶خوبه پزشک نیست

بابااااااا اون شماره رو ادیت کن حداقل 

حالا ما هیچی پسرا رو چطور میخوای جمع کنیییییییی=////

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اههه حواسم نبود چیکار کنم؟

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خب هول نشو نفس عمیق بکش

نمیشه هیچ کاریش کرد دیگه چون عکس پست اول بود پاک نمیشه=/

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

اها طرف پسره؟ خب اوکی اینجا خانوما عاقلن کاری ندارن اگه دختر بود پسرای سایت حتما می بلعیدنش

ولی دیگه ازین کارا نکن مردممممم من🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دقیقا 🤕آخه قبلا اینجوری نبود چی جوابش بدم خدایی؟ 😶

بگو فلان موقع خب اگ گفت ن 

اگر دارین جمعی میرین بگو صبر کن ب بقیه بگم بیینم میشه ی موقع دیگ بریم 

بعد برو الکی بگو فلانی مثلا ما میخوایم 5شنبه بریم اگ نمیای بمون دفعه بعذ ک رفتیم هر موقعی تو بگی میریم 

ممکنه ناراحت شه ولی جواب چسی اومدن همینه