2777
2789

😭😭😭

یعنی ادم  دندون بزاره رو جیگرش له بشه

اما دم نزنه

درددل کردن با بقیه مثل این میمونه ی چک سفید

امضا کنی بدی بهشون😔

شبا خانمای همسایه توی کوچه جمع میشن

شوهرمم منو مجبور میکرد برم بچه رو ببرم

هوا بخوره

بعد منم سادگی کردم احمقی کردم یکم درددل 

کردم

از زندگیم گفتم

بردن ب خانواده شوهرم رسوندن

اونام ب شوهرم گفتن

مبگفتن فاطمه عقل نداره راز دلش

برا بقیه میگه😭😭

از این ب بعد دیگه غلط بکنم 

و چ ذوق هایی ک درمن خاموش شد💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا خدارو صدهزار مرتبه شکر من درسته ازدواج نکردم تا الان ک نزدیک ۳۶سالمه مجردم و بیکارم تو ی شهر خیلی کوچیک زندگی میکنم همسنوسالام عروس داماد دارن 

ولی تاالان ننشستم حتی با خواهر خودم بگم ک دلم ازدواج میخواد دلم مادر شدن میخواد ن ب خواهرم ن ب دوست واشنا و فامیل 

فقط اینجا گاهی گفتم ک برام صلوات بفرستن شاید نفس یکیشون حق بود و دعاش در مورد من مستجاب شد  

اره بخداکسی دلش نمیسوزه ک ادمو مسخره میکنن

دقبقا منم ی دوست داریم سالی ی باز مینیمش  هرحرفی بهش زدم رفت گذاشت دست بقیه.اینقد بدم از این حرکتش میا ک نگو

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

منم از درددل کردن برای بقیه ضربه خوردم ولی خیلی بدم میاد تو کوچه با همسایه ها بشینم حرف بزنم حرفمو نمیتونم تو دلم نگه دارم وقتی به یه نفر حرفمو میگم انگار با یه پاککن همشو از ذهنم پاک کردن راحت میشم ولی خب اطرافیان هم راحت میتونن سواستفاده کنن

اشتباه واقعا درد و دل کردن با بقیه اونم خانمای تو کوچه که اصلاااا خواهر آدمم باشه ممکنه بزنه تو سرت ...

من ساده ام

فک مبکنم همه مث خودمن

دیگه نمیرم پیش شون بشینم

و چ ذوق هایی ک درمن خاموش شد💔