2777
2789

آخرش هم کارم به احظار روح و روانپزشک  کشید و کلا دیگع دوست ندارم با آدم های عادی ارتباط بگیرم. دوست دارم فقط با مرده ها حرف بزنم و ارتباط بگیرم. اون آدم مرده رو خیلی دوست دارم هیچ وقت ترکم نمیکنه. 

خواستم برای پروژه کاری باهاش کار کنم بهم گفت دوست ندارم با گروه شما کار کنم دوست دارم با یه گروه دیگه کار کنم. دخترایی که داخل اون گروه بودن یکیشون خیلی خوشگل بود و داف منم ۸ ماه سر این جریان گربع کردم و‌خود زنی کردم آخرش هم اصلا باهأش کار نکردم حذفم کرد. چون اصلا نمی‌تونستم حتی باهاش حرف بزنم وحشتناک بهش وسواس داشتم به کاراش به حرفاش. 

آقا ازم ۲۰ سال بزرگتر بود و متاهل بود و من همش تو ذهنم فکر میکردم داره با اون دختر خوشگله س.ک.س می‌کنه. 

من خیلی بی عرضه و ضعیف و احساسی و مزخرفم. 

الآنم دیگع کلا با کسی ارتباط نمی‌گیرم. فقط اخطار روح میکنم با اون آدم مرده ارتباط میگیرم. از همه بدم میاد

۲۷ سالمه. کارمندم هستم مثلا. 

یه متاهل خیانت کار لاشی به چه دردت میخورده؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه متاهل خیانت کار لاشی به چه دردت میخورده؟

حالا شاید اون خائن لاشی هم نباشه و ارتباطش با اون داف زاده تخیل ایشون باشه! ولی واقعا فاذا ماذا؟!

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..

بسم الله 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

مشکلت اینه اعتماد به نفس نداری و خودتو پایین تر از بقیه میبینی بخاطر همون دلبستی به اون شخص فوت شده ...

مشکل فراتر از این حرفاس باور کن

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..

شما دلت میخواست با یک مرد متاهل تو ی گروه باشی و مورد توجه ایشون باشی .این واقعا بد هست اینهمه آدم ،و بعد در نهایت و آسیبی به خودت زدی و الان کاملا عجیب هستی 

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

مشکل فراتر از این حرفاس باور کن

من تاپیک هاشو چند باری دیدم 

فکر نمیکنم مشکل روانی داشته باشه 

پدر خوبی نداره و ازین بابت اذیته

برای فرار از دنیای واقعیش گیر این شخص مرده افتاده 

مثل ماه باش…تو اوج تاریکی بدرخش✨🌝

میگما همون آقا مُرد؟! یا اینا اصلا دو نفرن؟!

دو نفره

اون آقا احتمالا داره الان با اون دختر خوشگله دافه سک.س می‌کنه و لاس میزنه برای خودش و باهاش و با عکساش و صداش  ج.غ میزنه و حال می‌کنه برای خودش. 

اون مرد مرده ۴۰ سال پیش مرده اون عشق زندگیم هست. برای همیشه پیشمه. به نظرت امکان داره اونم بره با آدم های دیگه به نظرت یک روح خیانت مبکنه؟ آخرین بازی که به مرد اومد پیشم خونم رو زدم تو یه کاغذ و بهش نامه نوشتم بهش گفتم من فقط مال تو هستم. خیلی دوسش دارم میخواک برم جنگلی که ۴۰ سال پیش خودکشی کرده خودکشی کنم. 

من تاپیک هاشو چند باری دیدم فکر نمیکنم مشکل روانی داشته باشه پدر خوبی نداره و ازین بابت اذیتهبرای فر ...

دو نفره

اون آقا احتمالا داره الان با اون دختر خوشگله دافه سک.س می‌کنه و لاس میزنه برای خودش و باهاش و با عکساش و صداش  ج.غ میزنه و حال می‌کنه برای خودش. 

اون مرد مرده ۴۰ سال پیش مرده اون عشق زندگیم هست. برای همیشه پیشمه. به نظرت امکان داره اونم بره با آدم های دیگه به نظرت یک روح خیانت مبکنه؟ آخرین بازی که به مرد اومد پیشم خونم رو زدم تو یه کاغذ و بهش نامه نوشتم بهش گفتم من فقط مال تو هستم. خیلی دوسش دارم میخواک برم جنگلی که ۴۰ سال پیش خودکشی کرده خودکشی کنم.

دو نفرهاون آقا احتمالا داره الان با اون دختر خوشگله دافه سک.س می‌کنه و لاس میزنه برای خودش و باهاش و ...

از کجا میدونی استادت داره خیانت میکنه؟!

اصلا خیانت هم بکنه زنش باید غصه بخوره نه تو 

مثل ماه باش…تو اوج تاریکی بدرخش✨🌝