2777
2789
عنوان

من نمیتونم لباس مشکیمو در بیارم

1088 بازدید | 99 پست

مامانم دو ماه فوت شده نمیتونم لباس مشکیمو در بیارم نه میتونم برم آرایشگاه حالم خیلی بد داغونم حوصله هیچ کاری ندارم فقط دلم میخواد بخوابم دیگه بلند نشم دنیا رو سرم خراب شده دنیام سیاه سیاه شده تا ابد چطوری بدون مامانم زندگی کنم خیلی سخته خیلی 💔🖤😔😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم خیلی سخته‌من همبشه این فوبیا رو دارم

خیلی سخته خیلی من همیشه این ترس داشتم خدا یدفعه مامانم ازم گرفت دنیامو سیاه کرد🖤😭😭😭😭

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

دچار افسردگی شدی ...باید به این درک برسی که مامانت جای بدی نرفته ، همه ما میریم .....انقدر ناراحتی و گریه و زاری میکنی روح اون هم در عذاب گذاشتی ‌‌...میدونی چقدر اذیت میشه پس بخاطر اون هم که شده اینکارو نکن 

عزیزم مادرتون اینجور عذاب میکشه لطفا به فکر مادرت باش اون حس میکنه میبینع(: مطمئنم راضی نیست به این حالت لطفا 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

وقتی پدرم روازدست دادم حال شماروداشتم ..چهلم تمام شدخواب پدرم رودیدم که انگارحمام کرده بودلباس سفیدوکت وشلوارپوشیده باشه..من گفتم باباتورفتی یه نگاه بندازببین چقدرخرماوحلوا تواتاقه..برگشت گفت من زنده ام ..ناراحت نباش..وقتی ازخواب بلندشدم دقیقا کارپدرم روانجام دادم .باورت میشه هشت ساله آسمانی شده ولی هرروزبه یادشم...🖤🌹

شماحق داریدغم ازدست دادن عزیزسخته ..ولی بایدکناربیای ..هرروزصبح توطبیعت یاپارک قدم بزن ..آهنگ غمگین گوش نده..نگران واسترس وغم ضربه ی جسمی میزنه وروح وروانت به هم می خوره..

خداوندمادرگرامیتان روبیامرزه وباانبیامحشورش کنه

وااای وااای نگوووووو دو روز مامانم فوت شدهه زندگیم خراب شدهبدبخت شدم‌دو روز هیچی نخوردم نخوابیدم

آخی عزیزم خدا مامانتو بیامرزه درکت میکنم عزیزم خیلی سخته خیلی آدم از زندگی کردن سیر میشه دنیا آدم سیاه سیاه میشه 🖤💔😢😭

وقتی پدرم روازدست دادم حال شماروداشتم ..چهلم تمام شدخواب پدرم رودیدم که انگارحمام کرده بودلباس سفیدو ...

ممنون عزیزم خدا باباتونو بیامرزه خوش بحالت که خواب باباتو دیدی

من یکسال بخاطر همسرم ارایشگاه نرفتم لباس مشکی پوشیدم ولی هیچ فایده ای نداش الان لباس رنگی میپوشم اصلاح میکنم ولی ته دلم یه غمی هس که هیچوق خوش نمیشم

ولی تو جبرانِ تمام نداشته های زندگیمی :)پسرم♥️

ممنون عزیزم خدا باباتونو بیامرزه خوش بحالت که خواب باباتو دیدی

قربونت خیلی مراقب خودت باش..روزهای سختی روداری پشت سرمیزاری..قرآن زیادبخون وخیرات بده...

شماهم حتماخواب مادرت رومی بینی..موقع خواب فاتحه کبیره روبخون باوضو..به پهلوراست بخواب وصحبت کن بامادرعزیزت ..

روح تمام مادران وپدران آسمانی شاد🖤🌹