2777
2789
عنوان

نزدیک خونه پدرشوهر آری یا نه

83 بازدید | 12 پست

خانوما نظرتون؟ 

اگه بخواین صادقانه بگین به فاصله یکی دوخیابون کوچیک میرید؟ 

اینم بگم آدمای پر رفت امد و متوقعی هستن مدام ماشین قرض میگیرن و توقع رسوندن و..  دارن؟؟ 

ماهم شاغلیم وقت و حوصله نداریم! 

حتی برا خانواده خودمم بعد از تایم کارحوصله پذیرایی ندارم  بجز اخرهفته

چ کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هرچی دورتر بهتر من خونه ام ۵تا خونه با خونه مادر شوهرم فاصله داشت، وقت و بی وقت مثلا صبح ساعت ۶ صبح یا مثلا میخواست هر کاری بکنه دخترش رو می‌فرستاد خونه ام یا میرفت خودش خونه داداشش خونه و زندگی رو ول می‌کرد به هوای من بدبخت ، منم خونه ام رو ول کردم با همسرم اومدم تهران الان ۱۲ ساله بخدا آواره شدم از دستشون الانم یک ماهه گیر دادن که بیایین و .....

هرچی دورتر بهتر

واقغا بهترین و کم توقع ترینم که باشن دووووووزی و دوستی.  دور دور دور

از هر 2خانواده ترجیحا

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.