پیاز داغ بگیر
گوجه رو پوره کن بزیر داخل تابه بزار قشنگ اب گوجه جمع شه بعد رغن بزن و ی قاشق رب بزن ی کوچولو هم اب بریز ک ربت نسوزه و رنگ بده
بعد پودر سیر
اگ پابریکا داشتی بزن یکم
زردچوبه
نمک
فلفل سیاه بزن
تخمرغ هارو اضافه کن حتما اول سفیده رو هم بزن یکم ک گذشت زرده ها این کار باعث میشه بو بد نگیره
اگ فلفل دلمه ای یا قارچ هم داشتی و خواستی بزنی
وقتی یکم اب گوجه جمع شد فلفل دلمه ای بزن
برای قارچ هم وقتی قشنگ اب گوجه جمع شد بزن و با شعله زیاد تفت بده ک اب نندازه
نوش جان