2789

برید پادکست صلح درون از سپهر خدابنده گوش کنید

بعدا ازم تشکر کنید

(خودم تاثیرش دیدم) ✨💅🏻

برام ی صلوات میفرستی؟ خدا خیرت بده🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نمیبخشم 

نخواهم بخشید 

اگر مستضعفی دیدی ، ولی از نان امروزت ، به او چیزی نبخشیدی ، به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻 اگرچادر به سرداری ، ولی از زیرآن چادر ، به یک دیوانه خندیدی ؛ به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻 اگر هرساله در حجی ، ولی از حال همنوعت ، سوالی نپرسیدی، به انسان بودنت شک کن .🫵🏻 اگر مرگ کسی دیدی ، زجای خود نجنبیدی ، به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻

کدوم احمقی  گفته همه رو باید بخشید

میتونی رها کنی

هرکسی لایق بخشش نیست

ولی لایق رهایی که تو درونت آروم شه

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

نمیبخشم نخواهم بخشید

اون پادکست موضوعش راجب بخشیدن مستقیم کسی نیست

باید گوش کنی.. خیلی به ارامش میرسی با ترفندش

کدوم احمقی گفته همه رو باید بخشیدمیتونی رها کنیهرکسی لایق بخشش نیستولی لایق رهایی که تو درونت آروم ...

کسی اینجا نگفته ببخشی یا چیزی

کسایی که نمیتونن ببخشن تو ذهنشون فشار و ناراحتی ایجاد میکنه این پادکست کمک میکنه به ارامش درون برسی و‌فشار کمتر شه

( لطفا تایپک خوب بخون)

کدوم احمقی گفته همه رو باید بخشیدمیتونی رها کنیهرکسی لایق بخشش نیستولی لایق رهایی که تو درونت آروم ...

کسی که میگه ببخش احمق نیست عزیزم بخشنده است توقع بخشندگی از بقیه رو هم داره چون مزه بخشندگی و چشیده می‌تونه لذت بخشه

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

دلم میخاد خفه شون کنم توام؟بخدا من خیلی دلنازکم حتی دلم نمیادسم بریزم مورچهای خونه بمیرن اما هرشب تو ...

دقیقا میدونم چی میگی عزیزم منم شرایط مشابه داشتم 

تو خودت میگی فشار رو سرته

این پادکست باعث میشه با خودت صلح کنی و ترفندایی میگه که فشار کمتر بشه

کسی که میگه ببخش احمق نیست عزیزم بخشنده است توقع بخشندگی از بقیه رو هم داره چون مزه بخشندگی و چشیده ...

موافقم باهات

ببخشش به این معنا نیس که دوباره باهم باشید

بعضی وقتا ب ای معناس من بخشیدم کنارش رها کردم..

کسی که میگه ببخش احمق نیست عزیزم بخشنده است توقع بخشندگی از بقیه رو هم داره چون مزه بخشندگی و چشیده ...

اولا انقدر درگیر روانشناسی زرد شدیم که ملت فاز آدم خوب  گرفتن

دوما بخشندگی چندین نوع داره و براساس کار فرد مشخص میشه لایق یا نه

اگر فردی هی بخشیده بشه عملش عادت میشه چون میگه میبخش دیگه

یادبگیریم بذر خوبی و الکی هدر ندیم

یا حق

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.