2777
2789

مادره جدا شده بود از بچگی دختره 

دختره پیش پدرش بوده 

بعد چند سال تو یه موقعیت مادره اومد سراغ بچه هاش ببینتشون

اومد دخترش رو بغل کنه دختره دستش رو گذاشت رو سینه مادره  ، رفت عقب گفت لطفا به من نزدیک نشید 

جای مادره بودید چه حسی پیدا میکردید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دختره حق میدم وقتی شعاره یه عده ای هست که برو دنبال زندگیت بچه خودش بزرگ میشه، دلیل نداره کسی که رفته دنبال زندگیش رو بغل کرد چون اون روزها همون دختر بچه کوچولو خیلی وقتا نیاز به آعوش مادرش داشت و ازش دریغ کرد، 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

واکنش دختره طبیعیه 

این همه سال نبوده حالا اومده مادری کنه 

میخوام صد سال نکنه 

با اینکه خودم جونمو برای مادرم میدم ولی اگه اینکارو با من میکرد صد سال نگاش نمیکردم

مثل ماه باش…تو اوج تاریکی بدرخش✨🌝

تو یه شهر دیکه بوده همونجا هم ازدواح کرده بوده شوهره نمیذاشته

یعنی چی که نمیذاشت؟

اگر میخواست حتماً می‌تونست بچه هاشو ببینه.

یا اگر براش مهم بود قبل ازدواج شرط میکرد که بتونه بچه ها رو ببینه

حق با دختر چون چیزی که دیده و براش تعریف کردن 

باعث شده از مادرش متنفر باشه 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د