2777
2789
عنوان

کیو حلال نمیکنی

395 بازدید | 40 پست

من  شاید بگم مامانم رو حلال نمیکنم 

ولی شاید دلم  رحم اومد   اون دنیا حلالش کنم 

نمیدونم خیلی  روی مادرم و همسر سابقم کینه دارم خیلی و خیلی دلم   چرکین هست 

همسر سابقم رو حلال نمیکنم و گذاشتم کنار

ولی رفتار وشخصیت مامانم اصلا خوب نیس 

مهر مادری نداره  

زمانی مدرسع میرفتم ب تغدیه ما اهمیت نمیدادـ   از گرسنگی آب میخوردیم 

میوه میگرفت خودش و بابام میخورد  برای ما هرگز نمیدادن

موز هارو داخل نون خشک ها قایم میکردن نمیدونستن ک ما تو رشد هستیم 

و باید بخوریم  

خرما میخریدن میگفتن شما نخورین 

جدا ازراین     خیلی ب اخلاقی کشیدیم 

وقتی مهمون میامد خونه  هیچ شامی ب ما نمیرسید

الان مامانم نوه دار شده من خودم بچه دارم 

مامانم  غذا هاش کمه 

اصلا سیر نمیشیم 

مدام میگه  غذا باید اینجور درست کنی که   تو قابلمه نمونه

گفتم نمونه ک سیر نشیم؟؟

پشت سر هر بچه یک حرفی میزنه 

من اصلا محلش نمیدم    دو رو و دو رنگه 

اصلا دخترهارو قبول نداره 

یک آدم  احمقی هست نمیدونم این چ مادریه 

خیلی زرنگه

اصلا جم نمیخوره خونه رو مرتب کنه  بدبخت ابجیم    شده نوکر این خونه 

خیلی حرف ها پشت سر من میگه این مادر

بهم میگه بز   بهم میگه عقل نداری 

حلالش نمیکنم تعنه زیاد میزنه 

خدارشکر ازدواج کردم اصلا دلم نمیخاد برگردم ب اون خونه

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

پدرمو حلال نمیکنم

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که الکی تهمت زد بهم 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙