2777
2789

چند سالگی گواهینامه گرفتین؟ هزینش چقدر شد

بار اول قبول شدین؟ 

اگه افتادین ایراد کارتون کجا بود 

من میخوام اقدام کنم ولی همش میترسم بیوفتم خیلی گرون شده 

دو سال پیش

دیگه یادم نمیاد هزینه چقدر شد

ولی خرج کردم

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان تمرین جلسه‌ای ۶۰۰ تومنه

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

برای گواهینامه نمیگن بیفتم ... میگن رد شدن

نترس 

تو مدت زمانی مشخصی باید گواهینامه بگیری

دیگه فرقی نداره بار اول قبول بشی یا صد بار امتحان بدی .... فقط توی اون بازه زمانی فکر کنم یک ساله، باید قبول بشی

در ضمن هر چی زمان بگذره 

قیمتا بیشتر میشه

پس به نفعته زودتر بگیری

اگر ۱۸ سال به بالایی ‌.....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

دو سال پیش حدود سه چهار تومن 

برای بار سوم قبگل شدم 

دفعه اول گلاب بع روتو اسهال و استفراغ شدید بودم اصلا نفهمیدم دارم چیکار میکنم دفعه دوم هم راهنما و کمریند یادم رفت و سرهنگ رو اینها خیلی حساس بود و ردم کرد ولی دفعه سوم دیگه همه حواسم رو جمع کردم و قبول شدم خدارو‌شکر

یعنی هر جلسه رد شی ۶۰۰ تومن میگیرن؟

تمرین اضافی که برمیداری ۶۰۰ تومنه هر جلسه