2777
2789
عنوان

کسی هست باهاش درد و دل کنم

44 بازدید | 11 پست

حال روحیم افتضاحه ،قبلا شوهرم تو کرج سوپر مارکت داشت اما بعد بارداریم که متوجه شدیم سه قلو هستن تصمیم گرفتیم برگردیم شهرستان خودمون ،خانواده هامون کلا اینورن و ما اونجا تنها بودیم ،شوهرم صبح ۸ میرفت مغازه و ۱۱ شب برمیگشت و من تنهاترین بودم اما حالا که برگشتیم شوهرم بیکاره نزدیک به یک ساله هر کاری میخوایم بکنیم با بن بست مواجه میشیم 🥺نمیدونم چرا،

با سه تا بچه آواره ایم میمونم خونه مادرم اینا اما خودمم واقعا خجالت میکشم دیگه 

هیچ کس هم کمکمون نمیکنه ،فامیلای شوهرم وضعشون خوبه اکثرا اداره ای هستن اما اصلا به شوهرم رو نمیدن راست میگن تو روزای بی مولی باید اطرافیانت رو بشناسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شما اول باید اینجا کارتونو اوکی میکردین بعد میومدینبه چه امیدی پاشدین اومدین شهرستان

آخه بچه هارو تو کرج گفتن باید حتما یکیشو برداری چون هم سنم پایین بود هم اینکه سابقه لختگی خون تو مغز داشتم منم نمیخواستم بردارم و تو تبریز گفتن دکتر خوب هست اصلا به کار فکر نکردم من اون موقع فقط به بچه هام فکر میکردم