2777
2789
عنوان

بیاید از جاری

610 بازدید | 32 پست

من تازه نامزد کردم نامزدم خودش ایران نیست ولی خانواده اش اینجان حالا یه جاری دارم که بزرگتره برادر شوهرم برادر ناتنی شوهرمه مادرشون مثلا یکی نیست ولی پدر همونه حالا خلاصه هنوز نشون عقد نکردیم بعد از روزی که نشون کردم این جاری زنگ میزد بهم بعد تو شوخیاش فضولی بود یعنی میفهیدم حرفای چرت میزنه منو میخواست از خانواده شوهرم دلسرد کنه یا از نامزدم مثلا اره بری خارج باید فلان کنی بهمن کنی حرفای منفی چرت منم جوابشو نمی‌دادم میخواست حرفی بزنم که بره خبرچینی من سکوت ولی دوست نداشتم بهم زنگ بزنه بعد من پرستارم اون تا دوم راهنمایی خونده جاری حالا اون موقع میرفتم سرکار موقع جنگ دیگه بابام نداشت گفت خطرناکه دیگه نرفتم حالا من اصلا به جاری زنگ نمیزنم ولی مادرشوهرم چون پسرش تک پسره پسر اصلیشع شوهر من خیلی دوسش داره بعد منم دوست داره زنگ میزنه تحویل میگیره اون جاری حسودی می‌کنه خیلی بعد رفته پشتم با دخترش گفته یه بار میگه بهم زنگ نمیزنه یه بار گفته اره اون اصن مدرک ندارع تحصیلات ندارع دروغ میگه اخه عقلتو کم عقل مگه من برای کسی درس خواندم که دروغ بگم اخه من هم روانشناسی مدرک دارم هم پرستاری باید چجوری رفتارکنم؟ خواهر شوهرم میگف عکس مدرکتو بذار تو گوشیت که نشون بدید بسوزه گفتم نه چرا باید خودمو ثابت کنم به یه احمق حالا بنظرتون چیکار کنم بسوزه دهنش بسته شه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز پیش یکی تاپیک زد مشابه شما ولی برعکس 

میگفت من تحصیلات ندارم ولی جاریم تو بیمارستان کار میکنه 

نکنه فامیلید

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
چند روز پیش یکی تاپیک زد مشابه شما ولی برعکس میگفت من تحصیلات ندارم ولی جاریم تو بیمارستان کار میکنه ...

اره پدرشم پولدار بود و پدر جاری ساکن روستا😂😂

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره پدرشم پولدار بود و پدر جاری ساکن روستا😂😂

ارههههه ی همچین چیزی یود

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖