2777
2789
عنوان

مرد با این وضع حق داره دعوا راه بندازه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 91 پست

اسکله مگه؟ 😐😂ینی چی نمیتونه تمیز کنه و جمع کنه؟

جسارت نباشه ولی مشکل ذهنی داره یا عقب مونده س؟

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد    :https://harfeto.timefriend.net/17222851450537

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرد حق داره

مرد حق داره ولی نسبت به خانمش که گفته هیچی نمیدونم نه اصلا حقی نداره. باز خداروشکر دختر قبلش گفت بلدنیستم شایدم از تنبلیشه حالا هرچی انجام نمیده نمیخوادم انجام بده. این مرد بود که اینجور پذیرفتش خودشم انگاباید تاوانشو بده😐

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

همه میگیم دوق نداری؟میگه نهنمیدونم شایدم حق دارهسز سالگرد عقدشون بهش گفتیم برو کیک بگیر دیزاین کنهمس ...

خونه ترکیده مثلا چجوری؟؟؟

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

خونه ترکیده مثلا چجوری؟؟؟

خودش میگف من ندیدم

گفت تمام لباسا وسط

پتوها وسط اتاق

غداش خراب شده بود ریختن دور(البته من از اول گفتم به همسزت بگو از بیرون بگیره)

خودش بعد اومدن همسرش گفته صبر کن برم حمام

مرد حق داره ولی نسبت به خانمش که گفته هیچی نمیدونم نه اصلا حقی نداره. باز خداروشکر دختر قبلش گفت بلد ...

ببین عزیزم منم اوایل که ازدواج کردم همه کار بلد نبودم ولی حداقل دست و پا شکسته غذا میپختم و کارامو میکردم 

خب اون دختر تو خونه پدرش یعنی تا الان یکبار کمک مادرش غذا نپخته ؟ یا اتاق خودشو تمیز نکرده ؟ 

🤍✨Beauti Lady
ببین عزیزم منم اوایل که ازدواج کردم همه کار بلد نبودم ولی حداقل دست و پا شکسته غذا میپختم و کارامو م ...

به حالت مسخره گفتم یعنی😐 

اما بیشتر حس میکنم زن مشکل ذهنی داره 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

نه سالمنمیدونیم چرا اینجوری میکنه

از قصده مطمئن باش

میخواد خودشو اینجور جلوه بده که هیچی بلد نیست که کاراشو بقیه انجام بدن 

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد    :https://harfeto.timefriend.net/17222851450537

از قصده مطمئن باشمیخواد خودشو اینجور جلوه بده که هیچی بلد نیست که کاراشو بقیه انجام بدن

نمیدونم

از بچگی باهاش بودم از قصد کادی نمیکرد

ولی هرروز با خانواده معلم دعوا داشت سر کارای عجیب غریب

خودش میگف من ندیدمگفت تمام لباسا وسطپتوها وسط اتاقغداش خراب شده بود ریختن دور(البته من از اول گفتم ب ...

خونه پدرش پس کی اتاقشو مرتب می‌کرد؟

تو کثیفی زندگی میکردد؟

خونه پدرش پس کی اتاقشو مرتب می‌کرد؟تو کثیفی زندگی میکردد؟

اتاقش همیشه ترکیده بود مامان و باباشم مدااام دعواااا

در کمد و باز میکرد لباسارو میریخت توش

یا به زور میزش و مرتب میکرو