2777
2789
من هستم

دیروزر رفتم برای معامله ماشین کارشناسی تشخیص داد که سینی پالونی ماشین ترک داره چیز مهمیه؟ 

«همه چیز برای کسی که می داند چگونه صبر کند، به موقع اتفاق می افتد!  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواب سوالتو هوش مصنوعی اینجوری داده:

بله، ترک خوردگی **سینی پالونی** (شاسی فرعی یا ساب فریم) مسئله مهمی است و میتواند بر ایمنی و عملکرد خودرو تأثیر بگذارد. در ادامه نکات کلیدی که باید در نظر بگیرید، آورده شده است:

### 1. **اهمیت سینی پالونی (ساب فریم)**

- سینی پالونی بخشی از شاسی خودرو است که قطعات مهم مانند موتور، جعبه دنده، سیستم تعلیق و بخشی از سیستم فرمان روی آن نصب میشوند.

- ترک خوردگی این قطعه میتواند منجر به **کاهش پایداری خودرو**، مشکلات در فرمانپذیری و حتی خطرات جدی در تصادفات شود.

### 2. **علل ترک خوردگی**

- تصادف یا ضربه شدید در گذشته

- فرسودگی و خستگی فلز بر اثر عمر طولانی

- ساختار ضعیف یا جوشکاری نامناسب (در برخی خودروهای با کیفیت پایین)

### 3. **اقدامات لازم**

- **تعمیر یا تعویض**: اگر ترک کوچک و در مراحل اولیه باشد، ممکن است با جوشکاری حرفهای قابل تعمیر باشد، اما در موارد شدید **تعویض سینی پالونی** ضروری است.

- **بررسی سایر بخشها**: اگر خودرو تصادفی بوده، ممکن است بخشهای دیگر شاسی یا سیستم تعلیق هم آسیب دیده باشند.

- **مشورت با مکانیک متخصص**: حتماً از یک مکانیک باتجربه یا مرکز معتبر برای تشخیص دقیقتر کمک بگیرید.

### 4. **تأثیر بر قیمت خودرو**

- اگر قصد فروش خودرو را دارید، این مشکل ارزش ماشین را کاهش میدهد.

- اگر خودرو را میخرید، بهتر است **قیمت را به میزان قابل توجهی چانه بزنید** یا از خرید آن صرفنظر کنید، مگر اینکه فروشنده هزینه تعمیر را تقبل کند.

### 5. **بررسی سوابق خودرو**

- اگر خودروی دستدوم است، ممکن است این مشکل ناشی از یک تصادف پنهان باشد. بهتر است **از تاریخچه خودرو (کارشناسی دقیق یا استعلام از بیمه)** مطمئن شوید.

### توصیه نهایی:

اگر خودروی شما این مشکل را دارد، قبل از هرگونه معامله یا استفاده طولانی، حتماً آن را **بهصورت اصولی تعمیر کنید**، چون ایمنی شما و سرنشینان در خطر است.