2777
2789

این چ وضعشه ماهی چهارتا فقط سهمیه هس 

من الان دوتا گرفتم ازاد 

بعد میگن بچه بیارین 

من مدرسه که میرفتم همیشه سرکلاس به این فکر میکردم پنکه سقفی بیفته کله کیا قطع میشه 😐😆

اره بالای ۱۲ ماه شده ۴تا

خیلی مسخرست واقعا

من رفیقم بچش‌از پسرم ۴ ماه کوچیکتره از سهم اون میخرم

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بالای ۱۲ ماه شده ۴تاخیلی مسخرست واقعامن رفیقم بچش‌از پسرم ۴ ماه کوچیکتره از سهم اون میخرم

من نمیدونستم ازاده 

شوهرم گرفته الان اورده گفت ازاد گرفتم البته تفاوت قیمت انچنانی نداره

من مدرسه که میرفتم همیشه سرکلاس به این فکر میکردم پنکه سقفی بیفته کله کیا قطع میشه 😐😆
من نمیدونستم ازاده شوهرم گرفته الان اورده گفت ازاد گرفتم البته تفاوت قیمت انچنانی نداره

شما چه مارکی میدی و اختلافش چقدره؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

آره واقعا خیلی زشته دغدغه شیرخشک داشته باشیم 

من پسرم شیرش پپتی جونیور بود،پدرمون درمیومد تا پیدا کنیم

چقدر همسرم می رفت داروخانه ها التماس می‌کرد بنده خدا

تازه پسر من الان کلاس دومه.

فکر نکنم الان دیگه گیر بیاد شیرهای خاص

شما چه مارکی میدی و اختلافش چقدره؟

ببلاک میدم 

همیشه دوتا دوتا میگیرم ۲۳۴ میگرفتم دوتاش 

الان دوتاش شده ۳۰۰ و خورده ۳۴۰ اینا شوهرم دقیق نگفت 

ببلاک میدم همیشه دوتا دوتا میگیرم ۲۳۴ میگرفتم دوتاش الان دوتاش شده ۳۰۰ و خورده ۳۴۰ اینا شوهرم دقیق ن ...

مرسی 

آره واقعا خیلی زشته دغدغه شیرخشک داشته باشیم من پسرم شیرش پپتی جونیور بود،پدرمون درمیومد تا پیدا کنی ...

ن بابا شیر خاص کجا بود 

من دختر بزرگم الان میره کلاس اول همیشه ۱۲ تا ۱۲ شیر خشک میگرفتم و راحت بدون هیچ دغدغه ای 

الان برا پسرم یدونه باید التماس کنیم اونم ازاد!!!

مملکتمون بر باد رفته 

آره واقعا خیلی زشته دغدغه شیرخشک داشته باشیم من پسرم شیرش پپتی جونیور بود،پدرمون درمیومد تا پیدا کنی ...

هعی خواهر جان باز خودت میگی خاص

پسرمن شیر خشک معمولی بیومیل میخوره الان ۳ هفته میشه هر جا میرم ندارن مجبور شدم شیرشو عوض کنم

ن بابا شیر خاص کجا بود من دختر بزرگم الان میره کلاس اول همیشه ۱۲ تا ۱۲ شیر خشک میگرفتم و راحت بدون ه ...

باورت میشه من واقعا نگران بچه هایی هستم که آلرژی دارند و باید شیر رژیمی بخورن؟؟؟!!!!

آخه بچه نوزاد جز شیر چیزی نمیتونه بخوره،واقعا اگر نباشه باید چکار کنن......