2777
2789
عنوان

از خوابیدن میترسم

96 بازدید | 9 پست

چند وقته مثل خوره افتاده به جونم این ماجرا

میترسم بخوابم و تو خواب بمیرم 

از مرگ نمی‌ترسم اما دلم میخواد اگه میمیرم هم با چشم باز بمیرم نه اینکه تو خواب برم و...

اعصابم خورده به هر کی میگم مسخرم می‌کنه

ولی دغدغه منه و وسواس فکری بدی گرفتم

باور کنید شب نمی خوابم اصلا روز هم مگه بیهوش بشم از خستگی 

دکتر مغز اعصاب هم رفتم فلوکستین داده بهم و ...تازه ۵ روزه شروع کردم تاثیری هم نداشته

چقد ناراحتم و چقد احساس بدی دارم.دلم میخواد بشینم زار بزنم

بدتر اینکه همه فکر میکنن اداست...دست خودم نیست به خدا...

تا حالا کسیو دیدید اینجوری باشه؟ 

عزیزم یه فوبیا داری که خیلی شدیده اسمشو یادم نیست

باید بری روانپزشک

میخوام BTS فن باشم💜😏میخوام این لباسو بپوشم🤗میخوام اون کارو کنم🙄به تویی هم که سرت تو زندگی مردمه ربطی نداره! پس بکش بیرون کلتو😒فضول نباشیم! ⚡.                          لینک ناشناسم👑: https://daigo.ir/secret/21666834695                                                                                                                             👻عضو رسمی شبح های سایت👻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲ هفته فلوکستین رو منظم مصرف کن. صبح ها بخورش.

قول میدم معجزه بشه.

فکر رو مشغول کن. فیلم ببین قبل خواب. سریال های طنز. یا اگر بازی دوست داری انجام بده(من آمیرزا بازی میکنم خوابم میگیره)

وقتی اینجور فکرا میاد، بلند بگو "بسه!" و تلاش کن ذهنت رو منحرف کنی

به خودت آرامش بده... هنوز کلی از روزهای زندگیت مونده، با فکر کردن به همچین چیزی روزات رو خراب نکن.

اگر اعتقاد داری، با خدا حرف بزن یا دعا کن قبل از خواب.

ما که خندان می‌رویم🧸☕

اگر بعد ۳ هفته تغییری حس نکردی، بازم برو دکتر. ممکنه بهت بنزودیازپین بده(مثلا آلپرازولام)

اون هم اضطرابت رو کم میکنه هم خوابت رو بهتر میکنه

اما فلوکستین معمولا روی وسواس فکری خوب جواب میده

ما که خندان می‌رویم🧸☕

فلوکستین هم میتونه باعث بی خوابی بشه هم خواب آوری! فرد به فرد متفاوته. بی خوابی معمولا شایع تره اما به مرور عادت میکنی. 

*البته درمورد شما، فلوکستین با کاهش وسواستون میتونه باعث شه راحت تر به خواب برید.

ما که خندان می‌رویم🧸☕
۲ هفته فلوکستین رو منظم مصرف کن. صبح ها بخورش.قول میدم معجزه بشه.فکر رو مشغول کن. فیلم ببین قبل خواب ...

مرسی عزیزم منم دارم تلاش میکنم که از این فکر بیام بیرون حتما کارایی که گفتید رو انجام میدم ممنون

مرسی عزیزم منم دارم تلاش میکنم که از این فکر بیام بیرون حتما کارایی که گفتید رو انجام میدم ممنون

میدونم چقدر سخته🫠🩷

وسواس واقعا مثل خوره میمونه. ولی قابل کنترله خداروشکر.

از تلگرام یا روبیکا میتونی یه سری سریال طنز ببینی. واقعا روحیه‌ت عوض میشه. راز بقا، دفتر یادداشت، اجل معلق، سالهای دور از خانه، ساخت ایران ۲ ، لیسانسه ها و....

توی تلگرام سرچ کنی یه سری کانال میاره که رایگان میذارتشون.

ما که خندان می‌رویم🧸☕