2777
2789

خانواده دار هست؛پدرومادر عروس به دخترشون احترام میزارن

محبت میکنن؛جرئت نمیکنن حرفی بزنن یا اذیت کنن

نمونش دختر دایی خودم

ازدواج که کرد بار اولی که مادرشوهرش حرفی زد 

داییم اینا بلند شدن رفتن خونه داماد گفتن نبینیم کسی پشت دخترمون حرفی بزنه باعث ناراحتیش بشه

و کلا خیلی تعریف دخترشونو میدادن جلو اونا..

و تحت ساپورتشون بود حتی سالها بعد ازدواج

و 

نتیجش این شد که الان دخترداییم کاملا سوار زندگیشه و شوهرش خیلی حساب میبره ازش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله

مادرشوهر خودم هر وقت میری خونش جلو همه عروس ها دراز کش افتاده

اما یکی از جاری ها میاد پا میشه سرپا و سلام و احترام 

اون یکی جاری میگفت تو عقد با این جاری جنگ کردن

باباش با قمه اومده در خونشون که چنین و چنان 

یه جاری دیگه هم خیلی ماردشوهرم هواشو داره 

مال اینه که ننش میاد پیش ماردشو.هر تعریف جاریم که بهتر از این گیرت نمیومد و خیلی خوبه و..........

من داشتم طلاق میگرفتم زار میزدم به مامان و بابام لطفا زنگ بزنین به مادرشوهرم ببینین حرف حسابش چیه 😂😂 میگفتن زنگ بزنیم چی بگیم اخه 😂😂🤣🤣 دست پای مامان و بابام بدتر از من میلرزید اون موقع 

سوار زندگی بودن شاید مقداری به این مورد ربط داشته باشه ولی کسایی که سوار زندگی شدن با زبون و خوش شانسیشون و رفتاراشون بوده 

والا خونواده مام همینجوری ولمون نکرد اتفاقا همینجوری حساس بودن تا رفتن گفتن حق ندارین پشت سر دخترم حرف بزنین برچسب دخالت زدن بهشون و بعدم قهر کردن 

سوار زندگی بودن شاید مقداری به این مورد ربط داشته باشه ولی کسایی که سوار زندگی شدن با زبون و خوش شان ...

اتفاقا دختر داییم عصبیه شوهرش اروم و صبور یعنی جرئت نمیکنه رو حرفش جیزی بگه کلا موش شده😂

احترامی که مادرشوهرخواهرشوهربه عروس بزارهفقط وفقط به خودشوهر بستگی دارهاینومطمئن باش

شوهر هم مهمه..

ولی همون شوهر وقتی ببینه چقد زنش احترام داره از طرف خانوادش

به زنش احترام میزاره

اتفاقا دختر داییم عصبیه شوهرش اروم و صبور یعنی جرئت نمیکنه رو حرفش جیزی بگه کلا موش شده😂

پس همون پیشونی نوشتشه خواهر 

من از آشناها خونه ی پدر صفر بود شوهر که کرد شوهرش میزارتش رو سرش با اینکه خونوادش هیچ احترامی براش نمیزارن حتی جلو شوهر