2777
2789
عنوان

مامانای دختر دار و منطقی راهنمایید کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2015 بازدید | 167 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه جنم داشته باشه پسره بله

شغلش باید تضمین شده باشه

یعنی اگه شغلش آزاده امکانش پیشرفت داشته باشه و درامدش خوب باشه

ولی اول از همه اینه که پسر جنم داشته باشه

نه اینکه باباش همش پشتیبانیش کنه

هیچ چیز به اندازه عدالت زیبا نیست

32 سالشه .وضع مالی خانوادش متوسط .پدرشون خونه و ماشین داره .خونه شهرستان دارن .خودشم خب شغلش ازاده

قبول کن بیشتر اشنا بشین 

سنش زیاد نیس ایشالا با کمک هم پیشرفت میکنید

ولی وقت بزار برای اشنایی

اگه جنم داشته باشه پسره بلهشغلش باید تضمین شده باشهیعنی اگه شغلش آزاده امکانش پیشرفت داشته باشه و در ...

نه خداروشکر ازینایی نیست ک باباش پشتش باشه تو کار که این بی عرضه بشه .

میگه خودم باید پیشرفت کنم.

امروزم صحبت کردیم .گفت من تا یکسال اینده خودم و به ثبات میرسونم بعد میریم سمت عقد و عروسی

قبول کن بیشتر اشنا بشین سنش زیاد نیس ایشالا با کمک هم پیشرفت میکنیدولی وقت بزار برای اشنایی

این سنتیه هی زنگ میزنن استرس میگیرم.

خودم دلم با ایشونه .و ازشون خواستم حداقل ۶ ماه بهم زمان بدن

چی بگم.. من دختر دارم زندگی خودمون متوسطه.. ولی تمام تلاشم اینه براش خونه بخرم بعد بره دنبال زندگیش.. مستاجری خیلی سخته.. الان دختر خالم دخترشو شوهر داده.. همش میگه بچه ها نمیرسونن کرایه خونه.. خرج شکم ولباس.. البته دخترمن هنوز خیلی خیلی کوچیکه 😂😂

تغییر جنسیت دادی شما؟

اخلاق مهمه پول میاد و میره مهم اینکه جنم پول درآوردن داشته باشه بقیه ش حله ولی حتما حتما حتما برا آداب و رسوم ها تو خواستگاری صحبت کنین حتما حتی اگه گفتن رسومات مون یکیه بازم بازم بازم جزئیات رو حتما بگین باهم که بعدا مشکلی پیش نیاد 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

به نظرم شرایط اولیه ش خوبه اگر واقعا دلت باهاشه و از نظر اخلاقی خوبه و مسئولیت پذیره خوب بررسی کن و بعد تصمیم بگیر 

۳۲ سال سن بالایی نیست چند سال کار کنید میتونید با کمک هم خانه هم بخرید و زندگیتون رو بسازید 

سربازی یا عدم سربازی هم نمیتونه در انتخاب همسر تاثیر داشته باشه

نگران نباش بخدا توکل کن امیدوارم خوشبخت ترین باشی

به نظرم شرایط اولیه ش خوبه اگر واقعا دلت باهاشه و از نظر اخلاقی خوبه و مسئولیت پذیره خوب بررسی کن و ...

چقدر خوشحالم ک اینجا تاپیک زدم دوستای خوبی مثل شما و بقیه پیدا کردم .ک بی طرف راهنماییم میکنید