2777
2789
عنوان

درگیری با همسایه

1727 بازدید | 116 پست

سلام خانوما.چند روز پیش که همه بچه ها تو کوچه بازی می‌کردن پسر منم بود چند بار جیغ زد همسایه سرش داد زد منم چیزی نگفتم بعد به دخترش گفتم برو به مامانت بگو بار آخرت باشه سرش داد زدی. بعدش دیگه زیادی باهاش حرف نزدم اونم برای من قیافه میگیره. دیروز دخترش که۸سالشه میگه خاله پسرت صبحا میاد سرو صدا می‌کنه نمی‌ذاره ما بخوابیم منم گفتم باشه دهنش میدوزم تو خودتم سرو صدا می‌کنی. از دیشب اعصابم خورده از اونجایی هم که نشخوار ذهنی دارم دارم ازهمه میپاشم. رفتار درست چی هست؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب اگر ساعتش سر ظهره مثلا سر ساعتایی که مردم از سرکار میان و خسته ان بهتره که سر بچتونو تو خونه گرم کنین بعد عصرا  بفرستینشون چون به هرحال هر بچه ای هیجانشو تو بازی نشون میده ولی به همسایتونم بگین به خودتون بگه از این به بعد.

تنها بچه ی من نیست همه بچه ها میان. حتی اون تایم هم همه بچه ها بودن

دیگه ماکه مسئول تربیت بقیه بچه ها نیستیم بچه بره تو کوچه خواه ناخواه مجبور میشی با همسایه ها ارتباط بگیری و همچین دلخوری هایی هم پیش میاد 

دیگه ماکه مسئول تربیت بقیه بچه ها نیستیم بچه بره تو کوچه خواه ناخواه مجبور میشی با همسایه ها ارتباط ...

اره واقعا. همه همینطور هستن همه با یکی دوتا از همسایه ها درگیر شدن سره بچه ها من یکم کم طاقت و عصبی هستم سریع دستم پام میلرزه تا مدت ها از ذهنم نمیره

اره واقعا. همه همینطور هستن همه با یکی دوتا از همسایه ها درگیر شدن سره بچه ها من یکم کم طاقت و عصبی ...

خب دیگه وقتی خودتم حساسی پس زمینه این درگیری هارو بوجود نیار بچه رو ببر پارک خودتم کنارشی حال وهوات عوض میشه الان که مثل قدیم نیست کلی کلاس مهارتی وسرگرمی برا بچه ها هست