2777
2789
عنوان

كدبانوها بياين

62 بازدید | 7 پست

سلام 

من از اشپزي و شيريني پزي چيزي سر در نميارم 

ميخام شروعكنم كم كم كيك اينا بپزم 

قابلمه يا ماهي تابه چي بگيرم 

لوازم چيا لازممه 

درضمن فر. جدا ندارم 

گازم فرداره 

سلام...عالیه همون فر گاز بهتر از هرچیزیه فقط باید دستت بیاد ...از کیکای ساده شروع کن...نون بپز ..دستور اشپزیم که فت و فراوون تو نت هست...قالب کیک بخر سس شکلاتی و ترافلای رنگی برا تزیین که ذوق کنی...وسیله شیرینی پزی مغازه مخصوص داره اونجا برو

وسایل شیرینی پزی بی نهایت زیاده . من دو کشو پر وسیله دارم بازم کم دارم . به نظرم کم کم بخر .مثلا ببین چی میخوای درست کنی .هر دفعه برو مواد و وسایل لازمش و بگیر 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام...عالیه همون فر گاز بهتر از هرچیزیه فقط باید دستت بیاد ...از کیکای ساده شروع کن...نون بپز ..دست ...

ممنون عزيزم 

من كيك ساده هم بلد نيستم 

ميخامشروع كنم تمريني درس كنمكه دستم بياد

هردفه كلي هزينه كيك و شكلاتم ميشه تو مناسبتا 

وسایل شیرینی پزی بی نهایت زیاده . من دو کشو پر وسیله دارم بازم کم دارم . به نظرم کم کم بخر .مثلا ببی ...

اهان يعني اينجوري نيس كه چنتا وسيله بخرم و همونارو استفاده كنم ؟؟

ماهي تابه يا قابلمه چي بگيرم 

پودى كيك اماده بهتره يا خودم درس كنم 

اهان يعني اينجوري نيس كه چنتا وسيله بخرم و همونارو استفاده كنم ؟؟ ماهي تابه يا قابلمه چي بگيرم  ...

نه عزیزم برای هر شیرینی یا کیکی یه مواد و ابزاری میخواد. با پودر کیک اماده شروع کن وقتی مسلط شدی خودت دیگه بپز 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
اهان يعني اينجوري نيس كه چنتا وسيله بخرم و همونارو استفاده كنم ؟؟ ماهي تابه يا قابلمه چي بگيرم  ...

چند تا قالب نچسب مثل تفلون یا سلیکون برای کیک و دسر بگیر فعلا