2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوا کردیم جوریکه کارمون به جدایی داره میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 67 پست
راست میگه بگیر بخواببابا فردا نه دو روز دیگه زنگ میزنهبعد رفیقاش ادمای بدی هستن؟

نه بد نیستن ولی حس خوبی ندارم من نیستم هرشب بیان خونم، یکیشون پسرداییشه متاهله، من بش گفتم نیستم نیاری کسی خونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خیلی حساس شدم، انقد حالم بده ولی اون هیچ درکی از حال و روز من نداره الان،

اره گلم حتی خیلیا داخل بارداری کلا فکرشون طلاقه بخاطر هورموناس. بزار رفتی خونه سر فرصت مناسب ک حالش اوکی بود با خوبی بهش بگو من این جوری خوشم نمیاد رفیقات بیان با عصبانیت حرف نزن بلد باش با پنبه سر ببر.حتی اگه عصبی شد سکوت کن چیزی نگو .

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤
کار درست چیه؟ باید برگردم خونه بعد درخواست طلاق بدیم؟ اینجا باشم ممکنه دادگاه بگه ترک منزل کردم

اره برگرد خونه بعدش درخواست طلاق اگه حق طلاق داری خیلی هم این پروسه قرارع طول بکشه از تماس و چت اسکرین شات و اسکرین ویدیو داشته باش 

آره خیلی حساس شدم، انقد حالم بده ولی اون هیچ درکی از حال و روز من نداره الان،

نه مردها اینجور وقتا درک ندارن اکثرا

چون تجربه حاملگی ندارن

امشب کلیه م درد میکرد با پتو کمرم بستم شوهرم بهم میخندید

بابا مردها همه بچن 

چرا میگن دخترا زود ب بلوغ میرسن پسر دیرتر

اهمیت نده

ولی بهتر بود کامل نمیموندی خونه بابات چون اونم حس تنهایی داره

فکر میکنه تو در تفریحی اون تنها😂

شما با یه حرف از شوهرت طلاق میگیری!!؟عججبببب

ی حرف نیس اگه دو نفر زندگی رو نمی‌خوان چرا بمونن تازه خانم باردار هم هست !! من گفتم بعدا بچه زندگیش بد نباشه اگه کلا مشکل دارن جدا بشن خب آدم با اولین مشکل نمیگه طلاق و نمیگه این زندگی رو نمی‌خوام حتما قبلا مشکل داشتن

نه بد نیستن ولی حس خوبی ندارم من نیستم هرشب بیان خونم، یکیشون پسرداییشه متاهله، من بش گفتم نیستم نیا ...

چون تنها بوده این کار کرده

پیش خودش گفته بشینم در و دیوار ببینم

مردها مث زنا نیستن عزیزم

سعی میکنن بهترین استفاده از زندگی شون کنند از اوقاتشون

قطعا اگه تو خونه بودی نمیاورد کسی