2777
2789

الان ماه آخر بارداریم، خونه بابام شهر دیگست بخاطر دکتری اومدم خونه بابام چندروزه، امشب زنگ زد شوهرم فهمیدم من نیستم رفیقاش میاره خونه منم اعتراض کردم گفت به تو ربطی نداره ناراحت شدم گوشی قطع کردم هرچیم زنگ زد جواب ندادم نتونستم حرف بزنم اصلا گریم گرفته بود، پیام داد دیگه پیامی نده و این حرفا منم گفتم اشتباه کردم باهات ازدواج کردم و جوری شد هردومون گفتیم این زندگی نمیخواییم، کاش باردار نبودم الان دغدغم اینه با یه بچه چکار کنم اصلا چطور به مامان بابام بگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن بابا فردازنگ میزنه آشتی میکنید

فک‌نکنم😞 اولین بار انقد جدی و رک بزبون اوردیم،  اصلا خودم یجوری شدم دوس ندارم باهاش زندگی کنم ولی خب دست و بالم بخاطر بچه بستست

گلی آدم داخل بارداریش روحیاتش حساس میشه مردا تا عصبانی میشن به تنهایی نیاز دارن بزار خودش آروم شد باهات حرف میزنه 

چرا هر بحثی میکنین سریع به طلاق فکر میکنین همه آدما مشکل دارن بحث میکنن کلمه طلاق رو عادی جلوه ندین واسه هر بحثی هم به زبون نیارین این کلمه رو ک عادت میشه براتون.الان هم نگران نباش بگیر بخواب 

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤
فک‌نکنم😞 اولین بار انقد جدی و رک بزبون اوردیم، اصلا خودم یجوری شدم دوس ندارم باهاش زندگی کنم ولی خ ...

ن الان جفتتون ناراحتین مگ به این راحتیه جداشدن آخه توعصبانیت یچی گفتین اوکی میشه فردا

هردوتون از سر ناراحتی و‌عصبانیت همچین حرفی زدین و خیلی زود از دل هم درمیارین

زن و شوهر دعوا کنن ابلهان باور کنن 

تو دعوا حلوا خیرات نمیکنن ک آدم ۴تا جمله ای میگه ک بعدش پشیمون میشه

تو عصبانیت آدم چرت و پرت زیاد میگه

درسته ولی بعید بدونم چرت وپرت بوده چون واضح گفت نمیخواد دیگه این زندگیو، بعد اصلا کسیکه درمیاد میگه به تو چه میشه دیگه دوسش داشت؟  کاش زودتر شناخته بودمش😔

طلاق بگیر بچه رو هم بده بهش اگه میخوای توهم ببرش اصلا بچه مانع جدا شدن نیس ببین بچه تو چی میکشه بعدا بخاطر بچت جدا شو الان شوهره باید کنار تو باشه رفیق باز نباشه رفیق برا مجردی نه با زن و بچه تو راه!! مشخصه مرد زندگی نیس 

گلی آدم داخل بارداریش روحیاتش حساس میشه مردا تا عصبانی میشن به تنهایی نیاز دارن بزار خودش آروم شد با ...

راست میگه بگیر بخواب

بابا فردا نه دو روز دیگه زنگ میزنه

بعد رفیقاش ادمای بدی هستن؟

گلی آدم داخل بارداریش روحیاتش حساس میشه مردا تا عصبانی میشن به تنهایی نیاز دارن بزار خودش آروم شد با ...

آره خیلی حساس شدم، انقد حالم بده ولی اون هیچ درکی از حال و روز من نداره الان، 

درسته ولی بعید بدونم چرت وپرت بوده چون واضح گفت نمیخواد دیگه این زندگیو، بعد اصلا کسیکه درمیاد میگه ...

بابا تو رفتی اون تنها

فشار زندگی و تنهایی و فشار اقتصادی

نه غذایی

نه زنی

نه خونه گرمی

زنگ میزنه بهت بابا صبر کن بچه جان