2777
2789

من عاشق پسرخالمم خیلی دوسش دارم خیلی وقته همو میخایم ولی مامانم نمی‌ذاره ازدواج کنیم تنها دلیلش اینه که از شوهر خالم خوشش نمیاد چون بداخلاقه وگرنه هیچ مشکلی با پسرخالم نداره تا حالا اصلا حرفشون نشده. چقد من و پسرخالم التماسش کردیم چقد اشک ریختم راضی نشدکه نشد. من و مجبورم کرده با اون یکی پسرخالم که هیچ حسی بهم نداریم ازدواج کنم. مامانم و خالم دارن زندگی دو تایی مون رو خراب می کنن. این چه بلاییه که داره سرم میاد چیکار کنم ؟؟🥲

خواهرانه کمکم کنین تو رو خدا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه مدت سکوت کنید و اجازه بدین این التهاب آروم بگیره

ممکنه اصلأ یهو مامانت خود به خود راضی بشه

صبور باشید و یه مدت اصلا هیچ چیز راجع به ازدواج مطرح نکنید 

عشق ، بزرگترین متخصص زیباییه !!!                              هیچ آرایشی ، شخصیت زشت را نمی پوشاند !!!

نمیدونم چه فازیه که بزرگترا همیشه فکر میکنن تصمیم اونا درسته و میتونن برا یه آدم بالغ تصمیم بگیرن و تو زندگیش دخالت کنن اوکی اگه مشکل جدی بود و طرف واقعا مورد دار بود حق داشت جلو تصمیم تو بگیره ولی وقتی مشکلی نیست حق نداره الکی گند بزنه تو آینده ت

خدایاشکرت❤️✨

ازدواج فامیلی یعنی ورود به جهنم

منم بخاطر مخالفت خانوادم با پسرعموم تموم کردم و ازدواج نکردیم الان خیلی خوشحالم که گوش دادم

توام به خانوادت اعتماد کن همین

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

خب ازدواج کردن زوری نیست اگر واقعا حسی نداری قبول نکن بزور که نمی تونن عقدتون کننپسرخاله که دوسش دار ...

آره وضع مالیش خیلی بهتر از اونیه که مامانم برام انتخاب کرده نمیدونم اینکارا واسه چیه نمیشه دو کلام باهاش حرف زد چیکار کنم 

مامانم نمیزاشت هرکاری بگی کرد انقدرررر کارای عجیبی کرد ک حتی فکرش نمیکنی همه میگفتن مامانت حق داری یچیزی میدونه بهش گوش کن ولی مامانم فقط از ازدواج میترسید و برام نگران بود الان همش میگه کاش زودتر میزاشتم از منم بیشتر شوهرم دوست داره🥺البته بگم تا لحظه اخر راضی نشد دیگ بهش گوش ندادم کار خودم کردم روز خواستگاریم باهام قهر بود و فحشم داد...

نمیدونم چه فازیه که بزرگترا همیشه فکر میکنن تصمیم اونا درسته و میتونن برا یه آدم بالغ تصمیم بگیرن و ...

دقیقا و نمی‌ذاره سر صحبت رو باهاش باز کنم گند زده به کل زندگیم روزگارم سیاه شده. هیچ کیسم ندارم کمکم کنه. دارم خفه میشم. کم کم به خودکشی فک میکنم