2777
2789
عنوان

رانندگی با نوزاد ده روزه

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 29 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی اذیت میشی

یه روز دو روز که نیست

یکساله ک هر روزم دوبار باید بری و بیای

نوزادم هزارتا دنگ و فنگ داره

یه روز بالا میاره یه روز اسهاله یه روز دل درده و گریه و و و .....

بعدشم اولاش شاید اروم باشه ولی ۴ ۵ ماهش ک شد کلی اذیتت میکنه تو راه

مسیرتم ک میگی ۱۰ دقیقه ست

یعنی ۲۰ دقیقه صبح داری ۲۰ دقیقه ظهر

از زندگی میمونی

یه سرویس بگیر خودتو راحت کن

یک هفته اذیته بعد عادت میکنه

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

خیلی اذیت میشییه روز دو روز که نیستیکساله ک هر روزم دوبار باید بری و بیاینوزادم هزارتا دنگ و فنگ دار ...

به نظرت بازم سامانه سپند باز میشه که بتونم سرویس بگیرم؟ بچه کلاس اولی با سرویس اذیت نمیشه؟

من تازه فهمیدم از سامانه سپند باید سرویس بگیرم الان رفتم تا فرصت ثبت نام تموم شده دیگه نمیتونم سرویس ...

شاید یه سری آژانس ها راننده داشته باشن،من بچه مدرسه ای ندارم در جریان نیستم،ولی نوزاد خیلی سخته مخصوصا یکی دوماهه اول من خودم همش خواب بودم صبحا تا بیدار میشد شیر میدادم ،بعد میگی ده روز بعد زایمان!چجوری تنظیم میکنی شیر خوردنش و کاراشو با رانندگی کردن سر وقت مدرسه،خیلی خیلی سخته خدا کمکت کنه

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

به نظرت بازم سامانه سپند باز میشه که بتونم سرویس بگیرم؟ بچه کلاس اولی با سرویس اذیت نمیشه؟

عزیزم من خودمم امسال بچه پیش دبستانی دارم و سرویس گرفتم براش

باید بتونه مستقل بشه وگرنه هم خودم میتونم ببرمش هم شوهرم

همین یدونه پسرم داریم فقط و روزها میتونیم خودمون ببریم و بیاریمش ولی استقلال اونم برای بچه ی پسر خیلی مهمه

خبر ندارم از سامانه

منو دو سه تا از مامانا خودمون یه خانومی رو میشناختیم گفتیم بچه هارا ببره بیاره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

عزیزم من خودمم امسال بچه پیش دبستانی دارم و سرویس گرفتم براشباید بتونه مستقل بشه وگرنه هم خودم میتون ...

من خودم خیلی ترسو هستم بیشتر خودم استرس دارم وگرنه حق با شماست بچه باید یاد بگیره

من خودم خیلی ترسو هستم بیشتر خودم استرس دارم وگرنه حق با شماست بچه باید یاد بگیره

دقیقا عین منی

منم همسرم خیلی باهام حرف زد تا راضی شدم ب سرویس

بقول همسرم این دوستی ها ب ضرر بچه تموم میشه آخرش

1
5
10
15
20
25
30
35
40