2777
2789
عنوان

چی بخورم چشمای بچم مشکی میشه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 65 پست

ژن

منم قبول دارم چشم تیره جذاب تره

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
ژنمنم قبول دارم چشم تیره جذاب تره

خداکنه واقعا به ما نره چشم ابرو مشکی واقعا خیلی بهتره

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🤕اخه من چیکارکنم که حتی پدربزرگمم چشماش رنگی بوده پدرم و مادرم هم چشم رنگی خودم و همسرمو خانواده او ...

یعنی چشم هاتون چه رنگیه؟ سبز آبی یا ...

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
یعنی چشم هاتون چه رنگیه؟ سبز آبی یا ...

عسلی میشی قهوه ای روشن مایل به عسلی باز سبز پررنگ آبی طوسی 

طوسی 

آبی

هررنگی بگی

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

عسلی میشی قهوه ای روشن مایل به عسلی باز سبز پررنگ آبی طوسی طوسی آبیهررنگی بگی

شوهرم و خانوادش چند نفرشون سبز و عسلی ، شوهرم سبز . اما رنگ تیره یک چیز دیگه است .. 

شوهرم و خانوادش چند نفرشون سبز و عسلی ، شوهرم سبز . اما رنگ تیره یک چیز دیگه است ..

وای اره دقیقا بخدا چشم مشکی یچیز دیگست