2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کی عملت کرده بود؟نگفت بعد عمل قرص بخوری؟باید پیش دکتر خوب عمل میکردییکی مثل حسین اصف جاه یا زهرا عسگ ...

شهرستان عمل کردم گفت بیا ولی چون با زایمان برداشته بود دیگه درگیر بچه شدم نرفتم

تخصصش نبود 

هزینه عمل الان چقدره حدودا من از یکی شنیدم صد داده

دولتی ها فکر کنم کم باشه 

مثلا من یادمه سال 97 عمل لاپاراسکوپی تو بیمارستان ارش چهارصد هزار تومن بود

الان حدس میزنم زیر ده میلیون باشه ولی پزشکای خصوصی که خوب باشن ممکنه بالای صد میلیون باشن 

ولی من خودم عمل داشته باشم یا میدم دست زهرا عسگری یا حسین اصف جاه 

اگه دولتی هم بخوام عمل کنم با عسگری درسته ممکنه دستیار عمل کنه ولی عمل خوبی تحویل میدن در نهایت 

به مهارت دکتر و درمان بعد عمل هم خیلی ربط داره

والا من مرکز ابن سینا رفتم متخصص اندومتریوز  ی سری خانما بودن ک خیلی تعریف میکردن از دکترشون حتی رحم و تخمدانو در اوردن ولی باز برگشته

والا من مرکز ابن سینا رفتم متخصص اندومتریوز ی سری خانما بودن ک خیلی تعریف میکردن از دکترشون حتی رحم ...

ببین مهارت دکتر خیلی مهمه 

چون این عمل عملی هست که  یه بار بیشتر نباید انجام بشه 

یکی مثل اصف جاه و عسگری جوری عمل میکنن و بعدش درمان میکنن و دارو میدن پریود نشی که فرق داره با دکترای معمولی 

ابن سینا هم که نمیدونم اون خانما با دکترای اونجا عمل کرده بودن یا کلا میگفتن از عملاشون 

چون ابن سینا انقدر کلاهبرداره که هنوز به اسم اصف جاه بیمارارو میکشونه اونجا و بعد میگه اصف جاه و دکتر فلانی نیستن حالا بیا پیش اختر خانوم عمل کن و خیلی هم دکتر خوبی هست و خلاصه هم پول زیاد میگیرن هم یه جراح جوون و بی تجربه عملشون میکنه من الان ده ساله کل استادا و دکترای خوب زنانو دیگه میشناسم میدونم کدوم دکتر خوبه انقدر ادم هستن که چهار بارم عمل کردن ولی پیش دکتر اشتباه