2777
2789
عنوان

من ده سال شده با پارتنرم دوستم و الان خواهرش

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 20 پست
به حرفش گوش کن خودش میدونه چطور راضیشون کنه

اخه مشکل اینجاست جلوی اونا هیچی نمیگه نه منو گردن میگیره نه هیچی ..

فقط یک‌ جمله میگه به همه...

هر کاری خودم صلاح بدونم انجام‌ میدم و‌ با هر کی‌ مناسب بدونم ازدواج‌میکنم....

به نظرت جواب درستیه اخه؟

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐
خب دیگه تموم شد رفتچرا غصع میخورییه گوشت در باشه یکی دروازهبعدا توی متاهلی هم یاد میگیری از این گوش ...

مشکل اینجاست جلوی اونا سکوت میکنه و از رابطه مون دفاع نمیکنه...

مثلا اونا اعلام‌ نارضایتی میکنن و بهش شخص دیگه ای رو‌ پیشنهاد میکنن نامزدم فقط سکوت میکنه و در نهایت میگه خودم صلاح کار خودمو بهتر میدونم...

یعنی حتی نمیگه من فلانی رو‌ دوست دارم‌

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید ببینی خودش چقد مرده چقد پای تو میمونه میتونه از خانواده بکنه بخاطر تو.. بعدان پشیمون نمیشه.... ...

قید پدرشو برای ۴ یا ۵ ساله زده بود که بزور اشتی کردن

اما مادر و خواهر که رکن اصلی هستند رو‌ نمیدونم چقدر قبول داره و‌مهم هستند براش 

اخه مشکل اینجاست جلوی اونا هیچی نمیگه نه منو گردن میگیره نه هیچی ..فقط یک‌ جمله میگه به همه...هر کار ...

جلوی شما نمیگه بین خودشون حرفشو میزنه مام تو فامیلمون داشتیم پسره هیچی نمیگفت ولی آخرش دختر رو گرفت به مامانش خیلی ریلکس میگفت هر چقدر میخواید لفتش بدید هر جایی میخواید ببرید خواستگاری ولی من آخرش فقط با این میرم سر سفره عقد آخرشم بدون دعوا ازدواج کردن به نظرم اصلاااا با خانوادش در این موارد بحث نکن و قاطیشون نکن بسپار به همسرت لیاقت مقاومت داشته باشه کارشو جلو میبره

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
جلوی شما نمیگه بین خودشون حرفشو میزنه مام تو فامیلمون داشتیم پسره هیچی نمیگفت ولی آخرش دختر رو گرفت ...

خدا از دهنت بشنوه عزیزم...

خداکنه سر بلند بشم توی این رابطه

خدا از دهنت بشنوه عزیزم...خداکنه سر بلند بشم توی این رابطه

ان شاالله هر چور به مصلحتته اونجور بشه ، فقط بپا حرمتا رو نشکنی که بعدش سخت میشه 

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱