2777
2789
عنوان

شوهرم عابرومو برد جلوی همه بیاین تروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 3912 بازدید | 113 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عقدیم

وا اون الان باید هی نقش بازی کنه ادای عاشقا رو در بیاره حتی شده الکی پیش مرگت بشه😐😐😐

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
نه عقدیم

حتما فکر کن در مورد این رابطه 

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

حق با شوهرته 

چرا تو جمع جیغ میزنی 

اون هم جمعی که مرد هم توش هست 

طوری هم جیغ زدی که شوهرت هم ترسیده!!! 

بعد میگی جیغ کوچیک! 

حالا واقعا شما اینقدر نازک نارنجی تشریف داری که از گربه تا این حد میترسی که جیغ بزنی!!!!! 

البته کار شوهرت هم زشت بوده 

دقیقا ماهم به بار رفته بودیم بیرون شهر با خانواده من و من یه گربه دیدم و ترسیدم جیغ زدم شروع کرد به سرو صدا که دهنتو ببند و چرا الکی جیغ میزنی و کلی حرف دیگه 

یعنی میخواستم از عصبانیت و بغض منفجر بشم خوبی خاطره بدی شد واسم 

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 😏
نمیدونم چرا اینجوری کرد واقعا خجالت زده شدم

بدیش اینه پشیمونم نیست گفته برو جدا شو

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
حق با شوهرته چرا تو جمع جیغ میزنی اون هم جمعی که مرد هم توش هست طوری هم جیغ زدی که شوهرت هم ترسیده!! ...

شما حتما خواهر شوهرشی

حق با شوهرته چرا تو جمع جیغ میزنی اون هم جمعی که مرد هم توش هست طوری هم جیغ زدی که شوهرت هم ترسیده!! ...

حالا ترسیده دیگه،ولی شوهرش بی جنبه بازی دراورد،ما یه سری با یه جمعی رفته بودیم بیرون یکیشون خانومه اینقدر لوس بازی درآورد یعنی سگ و گربه یک کیلومتر دورتر از ما بودن بعد این جیغ میکشید زر زر میکرد وای الان میان وای من میترسم وای بیایین پیش من بشینین اونا نیان سمتم ...اینقدر گفت گفت من سردرد گرفتم تازه شوهرشم همش قربون صدقش میرفت میگفت من اینجام مواظبتم مثل کوه و فلان ...بعضیا شانس دارن از شوهر😄

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور