2777
2789

دیگ اعتمادی به پسرا ندارم یک گروه رسمی بود گروه چت و چرت و پرت نبود من یسوال پرسیدم یک پسره اومد پی وی توضیحات داد بعد هی بحثو‌ادامه داد خیلیم حرفه ای لامصب یجوری بحث ادامه میده که ضایع نباشه 

از دیروز پیام داد

بعد من این آخرا گفتم نمی‌دونم والا چی بگم و ... یجوری که بفهمه پیام نده

شرایطش ولی خوبه ( گروه مربوط به شغل بود وای همون می‌دونم شغلشو خودشم یچیزایی از تحصیلاتش گفت) قیافشم خوبه بد نیس

من نمیتونم اعتماد کنم فک میکنم این پیوی من اومده پی وی هزار نفر دیگم رفته 

بنظرتون دوباره پیام داد گند بزنم بهش یا وحشی بازیمو کنار بذارم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

نه

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سعی کن حریمتو نشکنی بخاطر مرد ولی وحشی بازیم درنیار مردمو بپرونی ازکجا میدونی شاید ی عروسی مهمون شدیم😂🤩

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

بحث رو اینطوری ادامه میده که درباره شغلم یچیزایی می‌دونه بعد هی سوال می‌پرسه که من حرف بزنم واقعا حرفه ایه

مثل این پسر ساده ها نیست بگه خوشگلی فلانی 

رسمی حرف میزنع ولی هی میخواد ادامش بده

تو حرفاشم خیلیییی ریز و سوسکی از مدرکش و اینکه باشگاه می‌ره و چه شغلایی داشته و زبان میخونه و ... گفت

یجوری کدخیلی ضایع نباشه داشت خودشو پرزنت میکرد خخخخ

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
برا هزارمین بار به حضوریش اعتباری نیست چه برسه مجازی

طرف فیک ک نیست اسم و فامیل و عکس و همچین مشخصه منتهی اعتماد ندارم 

خب بداخلاقی نکن بالاخره باید از یه جا اشنا شد دیگه

فعلا ک گند زدم بهش کلی ویس داده بود گفتم چی بگم والا اونم اینو گفت

هیچی  هم صحبتی باهاتون زیباست.

منم استیکر دست و گل گذاشتم

فک نکنم دیگ پیام بده 

......شرکت نفتیه

🤣💔پس دیگه هیچ

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

🤣💔پس دیگه هیچ

هعی اینم دوست داشتن نمیشه درس زندگی میشه از درسای زندگی خستم واس همین گند زدم بهش