2777
2789

یه ساختمون تو کوچمون و البته دیوار به دیوار ساختمون ماست که کلا سه طبقس دو طبقه خالی یه طبقه مستاجر داره طبقات دیگ دو سه ماهی میشه رفتن و اقا دیگ اجاره نداده

کل سه طبقه برای اقایی هست که طبقه یک میشینه

این اقا الان سه ماهه از خونش صدای جوش کاری میاد گاهی ظهر گاهی صبح و نصف شب

هرکسیم میپرسه میگه بازسازی میکنم

حالا یکی از همسایه ها داره از همه ساختمونا و واحدای کوچه امضا میگیره ک شکایت کنه

بنظرتون شکایتمون به جایی میرسه؟

.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعیت نمیدونم بگو لامصب برج ایفلم جوش داده بودی تاحالاتموم بود

صدای اهن الات میاد گاهی هم مصالح ساختمونی میبره ولی بازم تا الان دیگ مال سه  طبقه باید تموم شده بود حتی اگه هرکدوم یماه زمان میبرد

.

صدا داره چجور بگم چجوریه صداش الان؟😂ولی ما میفهمیم

البته اینکه میگه بازسازی ممکنه صدای سنگ فرز  ( دستگاه برش سنگ و کاشی و سرامیک ) هم باشه چون تا یه حدی صدای سنگ فرز شبیه به صدای جوشکاریه ولی در کل اگر راست بگه هم باعث آزاره و خصوصا شب که به شدت مشکوکه

صدای اهن الات میاد گاهی هم مصالح ساختمونی میبره ولی بازم تا الان دیگ مال سه طبقه باید تموم شده بود ...

ماهم همسایمون بازسازی داره تورو تراشیده از نو درست کنه حتی دروپنجره هاهمه روکنده ولی ازار دهنده نبودصداش شن وآجرواینا نمیزاشت توکوچه بریزه سریع میریخت توحیاط بااینکه کوچیکه حیاطش

بی شک باران زیباترین نعمت خداست