یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم اگه برات ضرر نداره و تداخل دارویی نداری روزی یه دونه قرص پرانول بخور یکم آروم میشی یا چیز قوی تر و بهتر میخوای قطره گل سرخ کاملا گیاهی و بدون عوارض بگیر بریز داخل آب بخور فک کنم هر روز ده تا بیست قطره بخوری کافی باشه باز از داروخانه بپرس
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
خوشبخت بشی الهی اگه اشکال نداره میشه بپرسم سر چیا این اواخر بحث کردین؟ با مشکلات چجور کنار میای؟ نمی ...
من ادم مستقلیم خب ۳۳ سال مجرد بودم و چون سالها خوابگاهی بودم یجورایی خودم مرد خودم بودم به خاطر همین مدیریت کردن و تصمیم گیری یکی دیگه برام خیلی سخته، سر فیلمبردار بحث شروع شد و خب چیزای دیگم قاطی شد بهم تند شد منم پا شدم رفتم ولی با تهدید و صدای در حد فریاد منو صدا میزد حقیقتا انقدر ترسیدم که گفتم فقط دست رووم بلند نکنه.... دروغ چرا خیلی جاها کنار میاد و به نظرم احترام میذاره ولی چندینو چند بار گفته فکر نکن تو زندگیمون هم همینه من مرد خونم و تصمیم آخر با منه... دعواهامون هم اگه خیلی شدید باشه آخرش اشک من درمیاد و دیگه منت کشی میکنه ولی خب این به خاطر اینه که اولشه من نمیدونم چند سال دیگه چجوری میشه
استرس طبیعیه و همه این رو تجربه کردن سعی کن خودتو رها کنی کمتر به خودت فشار بیار قرار نیست همه چیزو تو هندل کنی تو فقط باید مراقب حال خوب خودت باشی انشالله خوشبخت و عاقبت بخیر باشید
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
من ادم مستقلیم خب ۳۳ سال مجرد بودم و چون سالها خوابگاهی بودم یجورایی خودم مرد خودم بودم به خاطر هم ...
اخ من میفهممت. من مستقل نبودم و نیستم ولی استرسی هستم فکری هستم. نگرانیا و حساسیتای منو درک نمیکنه. یچیو حرف میزنیم قبول میکنه. میره تو خونشون از کسی چیزی میشنوه میاد میزنه زیر همه چی. من دوران عقد بدی داشتم. برا همین اصلا دلم راضی ب عروسی نبود چون میتزسیذم. بهم قول داد نزاره بد بگذره ولی از امشب انگار داره میزنه زیر همش😔