2777
2789

گاهی وقت ها یه سری چیزا رو از ته دلت میخوای ،جوری که اصلا به نشدنش فکر نمی کنی ! 

۳ سال تمام زندگی من با این رویا گذشت . آرزوی معلم شدنم✨️

توی این۳ سال ، خصوصا سال دوازدهم هر جا که کم آوردم با خودم *معلم بودنم و اینکه در حال تدریس به دانش آموزامم* رو تصور کردم و تونستم بلند شم و قوی تر از قبل شروع کنم 💗

امروز که نتایج اومد چه اشکی که از ته دلم نریختم🥲! چه شوقی تو چهره‌ی مادر و پدرم بود🥹

تموم سختی ها از جلو چشمم رد میشد و انگار یه کسی در گوشم میگفت : تموم شد ! دیگه تموم شد ! تو به آرزوت رسیدی 🥺✨️

این تاپیک کاملا دلیِ❤️

و به خودم قول داده بودم که قبول شم و تاپیک بزنم بگم قبول شدم🥲🎉

♡حالا که امضامو دیدی برای رسیدن به آرزوهام صلوات میفرستی ؟!🥺 𝑯𝒂𝒓𝒅 𝒅𝒂𝒚𝒔 𝒑𝒂𝒔𝒔:)🤍'  ‌‌‌‌♡میگذرن‌روزای‌سخت:)🤍'‌‌‌ به امید روزی که تاپیک بزنم و بگم منم به آرزوم رسیدم😍✨️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مبارکه انشااللهدر تمام مراحل زندگیت سربلند و موفق باشی خدا قوت

تا دلت میخواد لایک کن ریپ بزن راحت باش. نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا. از سال ۶۴ تو سایت بودم. اون زمان نینی سایت نبوده ولی من که توش بودم، مثل ی زمین بود که خونه نشده بود منم نشسته بودم توش تا کم کم خانم تهرانی ساختش. فکنم تنها امضایی که داری میخونی و نگفته صلوات بفرست همینه. نینی سایت باید تغییر نام بده. یکم دیگه تعداد آقایون بیشتر بشه اسمشو میذاریم «فادر سایت». درست میشه دایی‌. هرچقدر هم از زادگاهت ناراضی باشی باز هم افتخاری داری و اون افتخار اینه که تو از نسل کوروش بزرگ هستی. زنده یاد کوروش بزرگ. تو بعضی تاپیک ها که میرم یا بعضی پست هارو که میبینم قیافم میشه مثل پروفایلم.  #حامی_حقوق_بشر. #حامی_حقوق_حیوانات. بسیارخب به پایان رسید این امضا، حکایت همچنان باقیست... گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. بدرود. خاموشم؛ اما دارم به آواز غم خود میدهم گوش⁦・◡・

مبارکا خوشگل خانوم❤️

ممنونم مهربون🌸🥺

♡حالا که امضامو دیدی برای رسیدن به آرزوهام صلوات میفرستی ؟!🥺 𝑯𝒂𝒓𝒅 𝒅𝒂𝒚𝒔 𝒑𝒂𝒔𝒔:)🤍'  ‌‌‌‌♡میگذرن‌روزای‌سخت:)🤍'‌‌‌ به امید روزی که تاپیک بزنم و بگم منم به آرزوم رسیدم😍✨️

مبارکه عزیزم 

امیدوارم در تمام مراحل زندگیت موفق باشی 🥰😍❤️

او آرزویم بود ، آرزوی محال من که عشق را در نرسیدن برایم معنا کرد . به راستی که همه جا دارمش ،در فکرم ، خیالم ، قلبم ولی به جز کنارم :)

مبارکه انشااللهدر تمام مراحل زندگیت سربلند و موفق باشی خدا قوت

عزیز دلی💗🙏تشکرر

عزیزم منم حس خوب گرفتم🥹

خداروشکر که باعث حس خوب شدم😍عزیز دلم

به به مبارکت باشه خانوم.چه خوب که یه تاپیک شیرین دیدم.الهی به دل و خوش و سلامتی مسیرت رو طی کنی.جان، فقط ذوق والدینتون رو تصور کردم.الهی شکر.همیشه کامت شیرین باشه ان شاالله.

امیدوارم بهترین دانش آموزان رو تربیت کنید ❤️🙏🙏🙏