2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پارسال یا دو سال قبل پرسیدم ۸۰۰ میدادن فک کنم حدود ۲۰۰-۳۰۰ اوراق بودماهی فک کنم ۱۵ بود قسطش نگرفت ...

براتهران؟؟

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

من ۵ سال پیش وام مسکن اولی گرفتم نصف مقدار وام سپرده گذاری کردیم بعد یکسال وام دادن

ضامن و کسر اقساط هم میخواست

اون سال ۴۰ گذاشتم بانک ۸۰ وام دادن سند هم ۳ دونگ ۳ دونگ دادن

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید . 
نه شهرستان تهران خ بیشتره الان دیگه اگر دو نفر کار کنند راحت میشهاگر میخوای بخری حرفم گوش کن از همه ...

مرسی عزیزم.واقعیت ی آپارتمان داریم زندگی می‌کنیم کوچیکه وهمسایه بد داریم خیلی بفکر رفتن از اینجام...خودم شاغل نیستم اما

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

خب خونه چند گرفتید کدوم شهر؟خیلی بد وام میدن

سال ۹۸ یکی از شهرستان های اصفهان

۳۰۰ میلیون

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید . 
خب خونه چند گرفتید کدوم شهر؟خیلی بد وام میدن

اره خیلی بد 

اصلا با قیمت خونه همخونی ندارخ

مرسی عزیزم.واقعیت ی آپارتمان داریم زندگی می‌کنیم کوچیکه وهمسایه بد داریم خیلی بفکر رفتن از اینجام... ...

فدات شکر خدا 

تلاش کن 

من همسر اهل خونه خریدن نیست چون ور دل ننه سه خیر سرم مثال دوستم داشته اگر نمی‌داشت چه بر سرم می‌آورد

منم شاغل اونجوری نیستن درآمد خوبی داشته باشم ولی با چند تا وام که خودم براش تلاش کردم ماشین خوب خریدیم

بخاطر این میگم تلاش کن میشه بانک ها سر بزن حتما 

مثلا من یک مقدار پول بانک سپه گذاشتم که بعد از چند ماه چند برابر گرفتم 

بانک ملی هم حساب مهربانی‌اش راحت و با یک کد ملی ضامن مثل همسرت اگر قبول کنه وام میده