2777
2789
عنوان

دارم میرم پیام بددددم

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 40 پست
سفره دلشو خیلیییی پیشم باز کرده منم همیشه میگفتم بس کن انقد گذشته و فلانه و چقدر درگیری و اینا ولی ا ...

دیدی آدم بعضی وقت ها دیگه از خودشم سیر میشه و از خودش متنفر میشه چرا عمرش رو پای کسی گذاشت که داره نابودش می‌کنه امیدوارم کسی که دوستش داری به این مرحله نرسیده باشه.

شاید هنوز دیر نیست...

دیدی آدم بعضی وقت ها دیگه از خودشم سیر میشه و از خودش متنفر میشه چرا عمرش رو پای کسی گذاشت که داره ن ...

حس میکنم بعد 5 سال رسید که انفالوم کرد 

حالا کمکم کن بهش چی بگممم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس میکنم بعد 5 سال رسید که انفالوم کرد حالا کمکم کن بهش چی بگممم

سلام 

امیدوارم الان که داری پیامم رو میخونی حالت خوب باشه 

بعضی وقت ها عشق و دوست داشتن باعث میشه سختی هایی رو تحمل کنیم که واقعا حقمون نبوده، ولی زندگی و دنیا همیشه طبق تصور های ما پیش نمیره ،بعضی وقت ها درد ها و رنج هایی میکشیم که شاید فقط خودمون اونا رو حس می‌کنیم 

نمیدونم چرا این همه در مسیر زندگی ما چالش و سختی قرار گرفته اما شاید برای رسیدن به هم باید از این مسیر عبور میکردیم

شاید به تو، تو این مدت بی تفاوت بودم چون با خودم درگیر بودم و ذهنم آشفته بود ولی از درون هیچ وقت فراموشت نکرده بودم و دوستت داشتم و دوست دارم کنار هم باشیم.

شاید هنوز دیر نیست...

سلام امیدوارم الان که داری پیامم رو میخونی حالت خوب باشه بعضی وقت ها عشق و دوست داشتن باعث میشه سختی ...

این پیام عاااالیه ولی من نمیخوام پیش قدم باشم 

یجورایی می‌خوام کاری کنم دوباره فالوم کنه و بعد خودش دیگه آروم میاد سمتم

الان من براش بنویسم( وای منو انفالو کرذی؟🤨) خیلی بده؟