2777
2789

همسرم مشکل داشت ما قرار بود ای وی اف بکنیم جنین سیو کرده بودیم

اواخر پارسال یه سقط ناخواسته داشتم که خودم به خاطر اون امیدداشتم طبیعی باردار شم ولی بقیه نه

خدا قسمتم کرد مادر شم طبیعی

من تا تشکیل قلب بچم به کسی نگفتم 

امشب دعوتشون کردم شام و بهشون گفتم😭داداشم میگفت بابا از اون دنیا دعات کرده😭اخ کاش بابامم بود امشب مامانم اونقدر گریه میکرد میگفت خدا یکیمونو گرفت عوضش دوتا دست گل داد بهمون منظورش برادر زادم بود

دعام کنین بچمو سالم بغل بگیرم من اینو از دست بدم خیلی قلبم میشکنه

لایک نکن خواهر منننن  

استارتر با اجازه ت ی سوال مهم دارم میپرسم اینجا خودم شش تاپیک و زدم نمیتونم تاپیک بزنم

دوستان لطفاً جواب بدین 

اگه از کارت بانکی خرید اینترنتی کنیم(بدون اجازه شوهرم از کارتش خرید اینترنتی از باسلام کردم)

بعدا بریم بانک پرینت و اینا بگیرن مشخص میشه از چ سایت و ...ای خرید کردیم

مثلاً باسلام مشخص میشه؟

تو همراه بانکش گشت فقط نوشته بود خرید اینترنتی سامان کیش و کدم نوشته بود 

بانک اطلاعات کاملتری میده؟؟

می‌تونه بفهمه خرید از با سلامه؟؟

چرا یکی میگه مشخص میشه یکی میگه نه🤔

لطفاً جواب بدین خیلی حیاطیه اجرتون با خدا 

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

مبارکه 

انشالله میاد و پا قدمش خیره 

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹                      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر با اجازه ت ی سوال مهم دارم میپرسم اینجا خودم شش تاپیک و زدم نمیتونم تاپیک بزنمدوستان لطفاً ج ...

عزیزم ما نمیدونیم از چت جی پیتی بپرس یا بزن گوگل میفهمی

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟

انشالله صحبح و سالم سال دیگه همین موقع بغلته الان چند هفته ای؟

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

چه قشنگ...🥲🎀

دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞                                                    + بماقضیت‌عمرك‌یا‌ابن‌آدم؟- بحب‌الحسین ..+ ای‌فرزندِ‌آدم،عمرت‌راچگونه‌گذراندی؟- باعشقِ‌حسین♥️ :))!                                                                                       "به کوروش بزرگ افتخار،و به علی شاه مردان اقتدا میکنم💛"                                                                                           یه روزی هم میرم کربلا و ضریح و  بغل میکنم و میگم:"حالا منمو،کوه غممو،درمانِ اباعبدلله         حالا منمو ،چشم ترمو،بارانِ اباعبدلله...ای به قربان اباعبدالله...❤🫀        ۱۴۰۴/۵/۲۲ ..دوباره راهی نشدم...دوباره نیومدم..ولی تو فراموشم نکن💔

استارتر با اجازه ت ی سوال مهم دارم میپرسم اینجا خودم شش تاپیک و زدم نمیتونم تاپیک بزنمدوستان لطفاً ج ...

ببخشید ولی خیلییی زشته هر تاپیکی میریم کامنت بلند بالای شما هست وسط بحث بقیه خب جدا تاپیک بزنید برا خودتون

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40