2777
2789
عنوان

دخترم رو گذاشتم غیر انتفاعی بعد

1214 بازدید | 65 پست

امشب جاریم وایستاد باهام یکی به دو که آره من اصلا بچم رو غیر انتفاعی نمیفرستم فلان مدرسه دولتی ده تا قبولی تیز هوشان داشته ولی این مدرسه نه 

کلا خانواده هایی که عقده این بچه شون رو میفرستن نیز هوشان 

بهش میگم بابا من اصلا هدفم تیز هوشان نیست بیشتر برام مهمه که توی کلاس با تعداد کم باشن 

این بار سومی که در این رابطه بحث میکنه

People are asleep and when they die ,they waken 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غیرانتفاعی شخصیت رو ایجاد میکنه هر صنف ادم نیست 

ولی دولتی از لات و لوت هست تا ادم غلط ..

پسر و دختر نداره 

بیشترین ازدواج ها مدارس دولتیه این حقیقت تلخه روم نریزید

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برایِ آرامشِ وَطنم 🖤

مطمئنی قبلا شما رو مخش نرفتی با همین غیر انتفاعی

ببین من خودم گاهی ناخوداگاه پز می دم ولی خب اگر هم بقیه در مقابلش این چیزا رو بگن باید حق بدی

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
مطمئنی قبلا شما رو مخش نرفتی با همین غیر انتفاعیببین من خودم گاهی ناخوداگاه پز می دم ولی خب اگر هم ب ...

نه بابا اصلا ما شهرستانیم غیر انتفاعی اینجا با اونایی که شما مد نظرته تو تهران خیلی فرق داره فرقی با مدارس دیگه نداره  

People are asleep and when they die ,they waken 

منم نظرم اینه معلم های غیر انتفاعی چون فرهنگیان نخوندن برا معلمی مناسب نیستن ترجیحم اینه مدرسه هییت امنایی بفرستم دخترمو هم تعداد کمه هم معلم هاش سال ها برا این کار اموزش دیدن و زیر ذربین هستن