خیلی بهش گفتیم درس بخون پاشو توی کفش کرد درس دوست ندارم میرم دانشگاه آزاد. الان تراز کنکورش شده5800 با یه معدل نهایی 11 12. به یه مشاوره پیام داده گفته میخوام حقوق دانشگاه آزاد بخونم طرف بهش نمیتونی اصلا حتی ازادشو بخونی. الان تازه یادش افتاده عزا ماتم بگیره. اون هیچی تو خانواده ما ادامه تحصیل خیلی مهمه فقط این یکی قید درس زد بابام خبر نداره تاکیدمکرده بود حقوقبخونه الان بفهمه داستان اونم داریم
بگذار اینطور برات بگویم فرض کن ازدواج کرده ای و همسرت را دوست داری اما مجذوب شخص دیگری میشوی، اما این موضوع درک نشدنی است چطور میشود یک نفر شامش را بخورد و بعد یکراست به نانوایی برود و نان بدزدد؟!!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
زر میزنن میتونه مهم معدل کل هست ۳ سال اخر مال من ۷ هست چطور میشد این نمیشه؟
واقعا من خودم فکر میکردم آزاد هرچی بخوای میتونی بری مشاوره بهش گفته بود یه سری درس هارو راحت میاری بقیه درس ها برای ازاد هم معدل میخواد
بگذار اینطور برات بگویم فرض کن ازدواج کرده ای و همسرت را دوست داری اما مجذوب شخص دیگری میشوی، اما این موضوع درک نشدنی است چطور میشود یک نفر شامش را بخورد و بعد یکراست به نانوایی برود و نان بدزدد؟!!
کسی که درسخون نباشه از پس درس های حقوق هم برنمیادخودش به چی علاقه داره
خودش میگه مدیریت بازرگانی
نه زیاد ناراحت نیستبرای درسش نگران بابامه که دعواش میکنه.