2777
2789
عنوان

سود چه بانکی بیشتره

169 بازدید | 8 پست

سپرده،تو کدوم بانک سود روز شمار بیشتری داره؟مدت دار نمی خوام چون ممکن هر لحظه پولم رو لازم داشته باشم

پولم زیاد نیست قصد خرید چیزی هم باهاش ندارم یه مبلغی که اگر یه وقتی لازم شد نقد داشته باشم رو می خوام تو این حساب نگه دارم گفتم یه سودی هم بهش تعلق بگیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم عزیزم مبلغ زیادی نیست و می خوام همیشه در دسترس باشههمه پول رو که نمیشه طلا کرد یه مقدار پول نقد ...

بزار صندوق بورسی( 36 درصد سالانه روزشمار) هر لحظه خواستی با سود بردار. خیلی بهتر از بانکه. بانک برا کوتاه مدت سود نمیده که خیلی خیلی کمه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
چی هست اصلا این صندوق بورسی؟یه کم توضیح میدی

اول باید کارگزاری بورس توی شهرتون ثبت نام کنی. تو خونه هم میتونی آنلاین. بعد صندوق هایی مثل یاقوت کیان که درآمد ثابت میدن رو بخری اونجا. سود ثابت میده بهت

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را