یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نمیدونم چرا فکر میکنه من شیطانم همش میگه واقعا خودمم باورم شده خدا مثل شیطان کنارم گذاشته
چرا نمیگه شاید خدا اونو مورد لعنت قرار داده شما چه گناهی کردی شیطان اونه که زن و بچشو آزار و اذیت میده.عزیزدلم دهن به دهنش نزار حالا میخوای چیکار کنی ازین ببعد ممکنه اذیت آزارهاشو زیاد کنه
🌱دلم یکیو میخواد که توی بدترین حالتام و کلافه ترین وضعیتم به اندازه وقتایی که خوب و آرومم دوسم داشته باشه(๑ت๑) ████████▒▒80%
چرا نمیگه شاید خدا اونو مورد لعنت قرار داده شما چه گناهی کردی شیطان اونه که زن و بچشو آزار و اذیت می ...
من نمیدونم دارم تقاص چیو میدم فعلا که گورشو گم کرده هنوز نیومده زنگم میزنم جواب نمیده میترسم انگشت نما بشم کاش مثل ادم جدا میشدم اینجور رسوا نمیشدم اگه نیاد مردم چه فکرا میکنن