2777
2789
عنوان

چطوری ذوق میکنه

111 بازدید | 4 پست

بچه ها چجوری میشه یه خانم که مادر 2 تا بچه هست رو خوشحال کرد تا یکم از فکرو مشکلاتش فاصله بگیره و روحیش خیلی خوب بشه؟

من خودم تو ذهنم اومد یدونه کلاس ثبت نام کنه 

میشه راه حل های خوبی که بیشتر بیرون از خونه باشه رو بگید و کمی هم برای داخل خونه

یجوری که از کارای روزمره و پخت و پز و بچه هادور باشه و فقط برا خودش ذوق کنه و انرژی مثبت بگیره 

منتظره نظراتتون هستم مرررررسی 

بره باشگاه یا بره عضو انجمن کتاب خوانی بشه 

می‌تونه بره کلاس جدید 

می‌تونه به شغل پاره وقت امتحان کنه 

زبان یاد بگیره حالا هر زبانی 

بره پارک پیاده روی

یا براش کادو بخرن

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹                      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشگاه

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

اگه روحیه ارومی داره بره کلاس نقاشی یا انجمن های فرهنگی اما اگر خیلی پر انرژیه بره کلاساس تیر اندازی و رالی

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁