2777
2789
عنوان

چرا بعضی ها اینقدر بد حساب هستن

312 بازدید | 23 پست

به یه همکار قدیمی ۱ میلیون دادم دیگه جواب تلفن و پیامک نمی‌ده واقعا زشته آخه پولی نیست ، خوبه شاغل هست من خانه دارم الان نیاز دارم ولی جواب نمیده به نظرتون چیکار کنم ؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون بیشعورن،  پوست کلفتن،  بووووووووقن!!

والا ماهم داریم اطرافمون، البته دیگه قرض‌الحسنه رو گِل گرفتم، تقصیر خودمم بود میگم ندارم و خلاص!! دارم تمرین میکنم...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

یه عده شغال کثیفموقع قرض که پاچه خوار دو عالمهبعدش که میرسه گورشو گم میکنع

اصلا از شخصیتش انتظار نداشتم فکر میکردم خیلی باشخصیت باشه یعنی واقعا پس دادن پول مردم اینقدر زور داره براشون ؟ مدیونی نمیفهمن؟

چون بیشعورن، پوست کلفتن، بووووووووقن!!والا ماهم داریم اطرافمون، البته دیگه قرض‌الحسنه رو گِل گرفتم ...

اولین بار هست همچین آدمی میبینم اونم که اینقدر ادعا شخصیت بالا دارن ، شاغل هم هست 

تا جون در بدن داری، به کسی قرص نده

واقعا برام درس عبرت شد دلسوزی نکنم پول وام شوهرم بود از روش برداشتم الان نمی‌دونم چی بگم بهش گرچه به روم نمیاره اصلا ولی خیلی زور داره

چون بیشعورن، پوست کلفتن، بووووووووقن!!والا ماهم داریم اطرافمون، البته دیگه قرض‌الحسنه رو گِل گرفتم ...

ریلکس باش عمو نفس عمیق بکش😂😂🙄

قیافم ماشاءالله ،مغزم استغفرالله👍 دوس داشتم منشی مطب ی روانپزشک باشم بعد هرکسی میومد بهش میگفتم کثخل بشین تا نوبتت شه🫢😂

استارتر با اجازه ت ی سوال مهم دارم میپرسم اینجا خودم شش تاپیک و زدم نمیتونم تاپیک بزنم

دوستان لطفاً جواب بدین 

اگه از کارت بانکی خرید اینترنتی کنیم(بدون اجازه شوهرم از کارتش خرید اینترنتی از باسلام کردم)

بعدا بریم بانک پرینت و اینا بگیرن مشخص میشه از چ سایت و ...ای خرید کردیم

مثلاً باسلام مشخص میشه؟

تو همراه بانکش گشت فقط نوشته بود خرید اینترنتی سامان کیش و کدم نوشته بود 

بانک اطلاعات کاملتری میده؟؟

می‌تونه بفهمه خرید از با سلامه؟؟

لطفاً جواب بدین خیلی حیاطیه اجرتون با خدا 

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

بچه ها شوهرش یه زمانی همکارمون بود از اون بدحسابها بود ولی خانمش آدم نرمالی بود روی این حساب بهش دادم ولی فکر کنم این چند سال کمال همنشین درش اثر کرده اون هم مثل اون شده