2777
2789

مادرشوهرم تو زندگیم خیلی دخالت میکنه . شوهرم سمت خودش کشونده الان ۵ سال دیگه خسته شدم میرم خونه مادرم میام یه دعوای حسابی راه میندازه شوهرم . مادرش پرش میکنه . ۵ سال الان گفتم درست میشه که نشد . الانم دم راه پله داشت شوهرم یاد میداد در باز کردم شوهرم سریع اومد رو راه پله ببینه من گوش می‌کنم اومدم بالا شروع به فحش دادن کرد . در صورتی که از صبح هیچی نمی‌گفت.  به نظرتون با این شرایط جدابشم بهتر . خانوادم هم هیچ حمایتی ندارند . جدا بشم بهتره . یه خواستگار داشتم خواهرش میگه همه شرایط من قبول میکنه . با خواهرش دوست هستم . خواهرش در جریان زندگی ام هست . خواهرش میگه اگه جدابشی با داداشم من ازواج کن . داداشش مجرده . الان ۵ سال ازواج کردم  . همش زندگی ام دعوا کتک فحش بود به خاطر مادرش . چیکارکنم . خانوادم میگن بچه بیار درست بشه . بچه ندارم.   

استارتر با اجازه ت ی سوال مهم دارم میپرسم اینجا خودم شش تاپیک و زدم نمیتونم تاپیک بزنم

دوستان لطفاً جواب بدین 

اگه از کارت بانکی خرید اینترنتی کنیم(بدون اجازه شوهرم از کارتش خرید اینترنتی از باسلام کردم)

بعدا بریم بانک پرینت و اینا بگیرن مشخص میشه از چ سایت و ...ای خرید کردیم

مثلاً باسلام مشخص میشه؟

لطفاً جواب بدین اجرتون با خدا 

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانوادت خیلی معذرت می خوام حرف بیخود می زنن بچه بیار 

یکی دیگه هم بدبخت می شه

به خدای خودت ایمان داشته باش و باورش کن♥️ زندگی قرار است پر از لحظه های خوب باشد 😍😍😍 می شه لطفا یک صلوات مهمونم کنید 🙏🏻
استارتر با اجازه ت ی سوال مهم دارم میپرسم اینجا خودم شش تاپیک و زدم نمیتونم تاپیک بزنمدوستان لطفاً ج ...

اگه همراه بانکه همون بانکی که باش خرید کردی رو نصب کنه به  احتمال زیاد معلوم میشه

بچه درست نمیکنه که بدتر می‌کنه قطعا آدم بی زبونی هستی که به خودشون اجازه همچین کارایی میدن یه دعوای حسابی راه بنداز حساااابی ها بگو مرگ یه بار شیون یه بار هرچی بزرگتر توی فک و فامیل شوهرت هست جمع کن خونشون هرچی تو دلت هست از شوهر تا مادر شوهرت بگو بذار ابروشون بره از اون خونه هم جمع کن برو جای دیگه زندگی کن 

به امید دومی از چاله در نیا بیوفت تو چاه...از کجا معلوم این بدتر از اولی نباشه....از مردهایی که چشم ...

خودش خبر نداره . خواهرش میگه من ندیده ۵ سال پیش دیدم اومدن خواستگاری