2777
2789
عنوان

هزینه مربی خصوصی باشگاه چقدره

61 بازدید | 9 پست

بچه ها کیا باشگاه نیرن هزیته اش چقدره؟من تا حالا هیچ وقت نرفتم هیچی نمی دونم

بعد چون یه مقدار مشکلات مفاصل دارم کمرم هم التهاب دیسک داره و همیشه کمر درد دارم باید مربی خصوصی بگیرم؟

چی کار بکنم که یه وقت به مشکلات و کمرم هم فشاری نیاد

قبلا هم نرفتم اصلا هیچی در مورد باشگاه نمی دونم هر اطلاعاتی دارید بدید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تشکر عزیزمباشگاه رفتن اصلا چطوریه؟چی کار باید کرد اونجا؟

هیچ چیز خاصی نیس وسیله عای مورد نیازتو میگیری 

بعد میری پیش مربیت و بهس میگی اسیبایی ک داری و طبق اون بهت برنامه میده و بهت اموزش میده 

برای رسیدنمون بهم تو دلت دعا کن💝                              ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 

فقط تو انتخاب مربیت دقت کن اگ نرمش اشتباه یهت بده یا خودت اشتیاع انجام بدی اسیبت شدید تر میشه

برای رسیدنمون بهم تو دلت دعا کن💝                              ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 

تشکر عزیزمباشگاه رفتن اصلا چطوریه؟چی کار باید کرد اونجا؟

فقط پیلاتس برو چون یه جور حالت درمانی هم داره امن ترین ورزشه 

کاره خاصی نباید بکنی برو باشگاه نزدیک خونتون ثبت نام کن ساعت و روزش و بپرس همین 

جلسه اول رفتی بهت میگه چیا بخری 

برا پیلاتس یدونه مت با همون زیر انداز شخصی 

لگ و تاپ ورزشی و کش پیلاتس لازمه همین 

کفش هم نمیخواد این ورزش 

منم میزم خیلی خوبه دوسش دارم 

معمولا هم کروهی هست این ورزش 

پولت زیاده میخوای الگی بدی مربی خصوصی؟!!برو روز اول بگو این مشکل رو دارم میتونم باشگاه شما ثبت نام کنم مربیاتون تجربه دارن؟!!باور کن ۹۰ درصدشون پول بیخود میخود میگیرن و از اینترنت همه حرکاتو رد میگن.ما باشگاه میرفتیم یه دختره ادایی بود فکر کن ساعتی۵۰۰ پارسال میداد برا مربی فقط یه ربع گرم کردنش با افرین افرین مربیه بعدم مثلا رو دستگاه که میرفت سبکم بود میگفت خب ییییییییک دوووووو....دیگه ما تمیرین میکردیم لباس میپوشیدیم  قهومونم میخورریم این هنوز پنج نگفته بود

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
پولت زیاده میخوای الگی بدی مربی خصوصی؟!!برو روز اول بگو این مشکل رو دارم میتونم باشگاه شما ثبت نام ک ...

دقیقا