2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن اگر زندگی من رو ببینی توهم شک میکنی

میگن موقع امتحان استاد سکوت میکنه.. 

اگه قراره خدا همیشه گل و بلبل کنه وضعیت زندگی رو پس خدا آدمو با چی امتحان کنه 

البته هستن کسایی که غرق نعمتن و شاید باور نکنی ولی اونا بیشتر گناه دارن چون از کجا معلوم‌ به اندازه نعمتاشون خوبیم کرده باشن به قول معروف هر که بامش بیش برفش بیشتر.. 

خدا آدما رو به اندازه چیزی که داده ازشون انتظار داره 

استارتر با اجازه ت ی سوال مهم دارم میپرسم اینجا خودم شش تاپیک و زدم نمیتونم تاپیک بزنم

دوستان لطفاً جواب بدین 

اگه از کارت بانکی خرید اینترنتی کنیم(بدون اجازه شوهرم از کارتش خرید اینترنتی از باسلام کردم)

بعدا بریم بانک پرینت و اینا بگیرن مشخص میشه از چ سایت و ...ای خرید کردیم

مثلاً باسلام مشخص میشه؟

لطفاً جواب بدین اجرتون با خدا 

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 
عزیزمخدا بهت آرامش بدهولی مطمئن باش روزای سخت برای همه بوده و هست

برا من اگر روز سخت ۱۰ روز بود روز خوش یک روز بود گ مشکلی نداشتم 

۱۹ سال روز سخت برامغیر قابل باوره ک چطور میزاره بندش اینطور بشه اونم من ک آزارم ب مورچه نرسیده 

با تمام وجودم !

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

میگن موقع امتحان استاد سکوت میکنه.. اگه قراره خدا همیشه گل و بلبل کنه وضعیت زندگی رو پس خدا آدمو با ...

عزیزم اینا چرته محضه 

فقط یک بار خودشو نشون میداد من اینجوری نبودم الان

اگه به یادش باشی اونم به یادته

فاصله بگیری اصلا فکر میکنی نیست کارت راه نمیوفته

تجربه خودم گفتم

من همونم که همیشه غم و غصم بیشماره اونی که تنها ترینه حتی سایه هم نداره😔

خدا عبارت است از یک هوشمندی پایدار و در عین حال کاملا پر انرژی ،که کمی از این انرژی و هوشمندی در تک تک افراد نیز وجود داره . ولی سر چشمه و منبع این عشق لایزال در وجود خداوند جریان داره .