2777
2789
عنوان

طلاق دوران نامزدی نامزد دارکم

267 بازدید | 16 پست

از رفتارهای سمیش بگم ...ادم هی یادش میفته دلش میخواد یه جا بگه تا این دوران بگذره اینم اقتدر رفتاراش چیپ بود روم نمیشه به نزدیکام بگم اینجا میگم خلاصه شرمندم😑😑

واسه کسایی ک نمیدونن داریم جدا میشیم در کنار رفتارهای داغونش که واسه هرگدوم باید حدا میشدم و تحمل کردم اصلی ترنیش این بود که با یه پسر ترن.س رابطه داشت...

یه شب منو پاگشای عقد دعوت کرده بود خالش بعد راحت بیست سی نفر مهمون بود،کمک کردیم سفره جمع شد منم یذره تواشپزخونه تو حا ب جایی کمک کردم بعد اومدم نشستم پیش نامزدم،یهو مادرشوهرم صدام کرد که فلانی بیا اینجا ظرفهارو اب بکش😑حالا تومهمونی نزدیک ۸تا اینا خالش اینا بودن و عروس و صاحاب خونه هم دختر داشت همه نشسته بودن،بعد زنداداش نامزدم هرجا میرفتیم یک سره پای سینک بود از صاحاب خونه دیرتر میومد میشست بعد نامزدمم هی به من میگفت از اون یاد بگیر ببین چه خودشو با اینکارا تو دل فامیل ما جا کرده،یوقت پولی چیزی بخواد ازشون میگیره😑اینم بگم که نانزدم هم کارمند بود هم کارگاه داشت خونه هم خرید تا نامزدی ولی خانوادتا گدامنش بودن...خلاصه منو صدا کرد برم کمک زنداداشش اب بکشم بعد همه خانونا نشسته بودن منم از قصد ظرفارو نصفش کف بود اب میگرفتم میذاشتم سرجاش بعد نادرشوهرم دید خیلی ناراحت شدم اومد گفت نمیخواد عزیزم من میشورم بقیشو منم اومدم نشستم،بعد تو دعواها میگم شما میخواید منم مثل اون یکی عروستون خدمتگار کنید و اینا دختر صاحاب خونه نشسته اونجا چرا من باید برم بشورم پاگشایی من بوده مثلا نامزدم با عصبانیت تو جمع گفت اون از دانشگاه اومده خسته بوده ظرف مشستی اوندی نشستی ور دل من😑😑😑😑😑😑این حرفو پسری زد که چقدر بخاطر هنه چیش با خانوادم جنگیدم،چقدر نداری و هزارتا چیزشو تحمل کردم،،،

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همچین آدمی رو نمیتونم تحمل کنم

جدایی تو نامزدی بهتر از ازدواج و زندگی باهاشه

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

هرشب دارم میبینم این تاپیکو

بکش بیرون عزیزم تعریف کردنش جه فایده ای داره

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

می‌دونم درکت میکنم .دقیقا همچین چیزی برا منم پیش اومده .عقد بودم خونه پدر شوهرم دعوت بودم کلی مهمون بود اونوقت من داشتم ظرف میشستم .خواهرش انقد وحشی بود جرات نمی‌کردم بگم من نمی‌شورم جلو همه ضایم میکرد 

هرشب دارم میبینم این تاپیکوبکش بیرون عزیزم تعریف کردنش جه فایده ای داره

نمیدونم بخدا شماها راهکاری بلدید یادتون بره؟دیروز پیش مشاورم بودم کلی راهکار گفت که برای خودت بنویس توی ه دفتر و فلان و اینا چند ماه درگیرم ،از ذهن لعنتیم نمیره بیرون

نمیدونم بخدا شماها راهکاری بلدید یادتون بره؟دیروز پیش مشاورم بودم کلی راهکار گفت که برای خودت بنویس ...

یجورایی میبینم حق داری

به خودت زمان بده و خودتو مشغول کن، دانشگاه باشگاه هرچی... 

کمتر فکرت برمیگرده به گذشته 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند.