2777
2789
عنوان

سلام بیاین

99 بازدید | 15 پست

دیروز زنگ زدم به زنداییم که برم خونشون سر بزنم

جواب نداد،دخترداییم زنگ زدم گفت مامانم رفته حمام اومد بهش میگم تماس بگیره،به دختردایی کوچیکتره(خواهر همون دختردایی بزرگم)تو وات هم قبلش پیام دادمش گفت مامانم رفته مراسم فاتحه خوانی،یکم شک کردم به حرف های دوتا خواهر

هرچی منتظر موندم از زنداییم خبری نشد،بنظرتون تماس بگیرم یا بیخیال بشم؟؟؟

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نگیر، احتمالا فهمیدن میخوای بری خونشون دارن میپیچونن که نری، من خودم اینطورم والا اگه نخوام کسی ب ...

چقد بد اخه بعد چند سال میخواستم برم حتی زنداییم تو وات انلاین میشد جوابمو نمیداد

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

سلام عزیزم انشالله به سلامتی زایمان کنی چرا باز میخوای زنک‌بزنی شاید راحت نیستن زیاد میری خونشون ؟ ب ...

عزیزم نامزدهستم فدات شم تولد نامزدمه،نه اصلاا بعد از سال ها خواستم برم خونشون

من بودم زنگ میزدم میگفتم زن دایی واقعا کجا بودید یکی میگه حمومی یکی میگه مراسم ختم

😅😅روم نمیشه اینو بگم

کلا تو زنگ نزن اصلا اگه براشون مهم باشه تماس میگیرن

نمیزنم هم،به تخمکام زنگ نمیزنه

عزیزم نامزدهستم فدات شم تولد نامزدمه،نه اصلاا بعد از سال ها خواستم برم خونشون

مگه این بر چسب برای بارداری نیست ؟🤭🤭🤭واااییی ببخشید عزیزممممممم.  چه بد ولش کن دیگه با هیچ کدوم ارتباط نگیر تا خودشون پیام بدن

می‌دونم که میشه ✨

ولش کن همه زندایی ها اینجوری ان بعد ۲سال عید رفتیم خونه زتدایم گف خوشم نمیاد عید ها فامیل شوهر ببنیم ...

واا چه بی ادب

مگه این بر چسب برای بارداری نیست ؟🤭🤭🤭واااییی ببخشید عزیزممممممم. چه بد ولش کن دیگه با هیچ کدوم ا ...

چرا عشقم ولی برای تولدش گذاشتم روز شماری گذاشتمش

اصلااا نه پیام میدم بهشون نه زنگ میزنم