2777
2789

با تمام وجودم ارزو میکنم کاش دروغ بود

اما فردی که من رو به دنیا آورده - که قسم خوردم بهش نگم مادر- اختلال خودشیفتگی و بیماری روان داره

که هیچکس بیمار بودنش رو قبول نداره

از بچگی هزار جور شکنجه و بلا سرم اورده

از سوزوندن بدنم بگیر تا منو کلفت خونه کردن 

اون زن از تحقیر کردن من و گرفتن بازخورد گریه از من روحش رو تغذیه می کنه

اینو من نمیگم، کتاب -مادران سمی و خودشیفته- اثر درمانگر فاستر میگه.

دو شب پیش...

تا اینکه به خاطر اینکه چیزی که خواسته رو براش چندساله فراهم نکردم؛ساعت 3 صبح با چاقو توی طبقه ای که من خواب بودم اومد پشت در اتاقم

ولی نمی دونم چیشد که برگشت

و منی که همیشه باید لال بمونم چون هیچ کس حرفمو  توی فامیل باور نمیکنه.

من ازت متنفرم. آرزو می کنم بمیری.

نینی سایت به من ثابت کرد آمار بیماران روانی کشور کم کمش 10 برابر بیشتر از آمار اعلام شدست . اینجا پره از آدم های بی شعور که بلانسبت شما شیطان پیش سیاه دلیشون لنگ میندازه. ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی نیست دیگه توی اون خونه ؟ 

نمیتونی بری جای دیگه؟

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

چرا نمیره دکتر

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

مریضه اونم 

کاش دکتر میبرید و درمان می‌کردید خورش زجر می‌کشه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

داري از یک کتاب نقل می کنی یا از زندگیته، فکر کنم زیادی غرق کتاب شدی، بیا بیرون 

فاصله‌‌ٔ بین‌ تو‌ و‌ اهدافت یک‌ کلمه است:«اراده»🌱این‌ فاصله‌ را پر کن و باور‌ کن‌ هدفهایت‌ از آن چیزی‌ که‌ فکر میکنی به‌ تو‌ نزدیکتر هستند.🕊️

در مورد اینکه چرا نمیره دکتر

به خاطر همین بهش میگن اختلال خودشیفتگی

چون اون فرد اصلا بیمار بودن خودش رو قبول نداره و معتقده مقصر دیگرانن.

و این هم بگم

اون زن توانمند ساز های قدرتمندی توی خونه داره

مثل شوهرش

مثل برادرش

مثل خواهرش

این توانمند ساز ها اون رو از مخمصه هایی که توی ستیز با من توش گیر میوفته نجات میدن و دهن منو می بندن.:)

نینی سایت به من ثابت کرد آمار بیماران روانی کشور کم کمش 10 برابر بیشتر از آمار اعلام شدست . اینجا پره از آدم های بی شعور که بلانسبت شما شیطان پیش سیاه دلیشون لنگ میندازه. ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»

زنگ بزن به اورژانس اجتماعی! بیان بگیرن ازش تست سلامت روان بگیرن اونوقت هیچکس نمیتونه انکار کنه 

از رفتاراش فیلم بگیر یواشکی نشون بده به پلیس

اگه بالای 18 سالی خودت میتونی رسمی شکایت کنی اگه زیر 18 سالی خیلی راحت تره با عنوان کودک آزاری باهاش برخورد میشه 

خیلی خطرناکه الکی نگذر از این موضوع! 

کاربری دست چندنفره با سنهای مختلف، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                                                                           نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن وگرنه چون هشدار دادم از قبل برات عفت کلام قائل نمیشم       2. آدمای تعفن برانگیزی مثل افراد خودبرتربین، زن ستیز، نژاد پرست، مدعی روغَن فکری یا مذهبی افراطی روم ریپ نزنن و باهام صحبت نکنن چون روانم برام محترمه    3. آقایون درخواست ندن                              ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

اگر حدی باشه و شما ب ترس افتاده باشی صددرصدی زودتر از این  بوده ب اورژانس اجتماعی تماس میگرفتی گلم 

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

بمیرم...

ولی تو تنها نیستی

مادر منمی حیوونیه ک دومی نداره

بدترین فحشای ناموسیو بهمون میده

یبار منو زد منم تاجایی ک میخورد زدمش

تاپیکامو بخون 

فک میکنی چرا دارم با یه مرد ۳۷ سالع ک ۱۶ سال ازم بزرگتره ازدواج میکنم؟

ک فقد زودتر فرار کنم از خونمون

سیمکارت قبلا دست کسی بوده.🔴