2777
2789

دعام کن حتی یک صلوات منم دعات میکنم الهی حاجت روا بشی

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک

اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک

هرچه کنی به تو بازمیگردد، حال بنگر خیر است یا شر! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما اح ...

🙏🙏🙏 حاجت روا باشید براتون صلوات فرستادم

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

انشالله به چیزی که میخای برسی میشه تو ام پیج کاری منو فالو کنی ؟ دو روزه زدم نیاز به حمایتتتت دارم

باشه

انشالله به چیزی که میخای برسی میشه تو ام پیج کاری منو فالو کنی ؟ دو روزه زدم نیاز به حمایتتتت دارم

ممنونم انشاءالله

پر برکت باشید

ایت الکرسی، صلوات، سوره ی کوثر، حمدو توحید برات خوندمحاجت رواییت انشالله💖

حاجت روا باشی خواهرم برای @_zibazohal‍ هم دعا کن

تاپیک اخرش کامنت بزار پر بازدید شه برات حمد خوندم و صلوات

حاجت روا باشی خواهرم برای @_zibazohal‍ هم دعا کنتاپیک اخرش کامنت بزار پر بازدید شه برات حمد خوندم و ...

الهی دورت بگردم چقد مهربونی 

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭