2777
2789

یه سری چیزا برای اینه که خودمون رو آروم کنیم و زندگی تحملش راحت تر بشه ولی دقیق که نگاه می‌کنیم میفهمیم سرابه با این حال بازم دوست داریم باورش کنیم

🌍باشد که روزگار بچرخد به کام دل🌎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سری چیزا برای اینه که خودمون رو آروم کنیم و زندگی تحملش راحت تر بشه ولی دقیق که نگاه می‌کنیم میفه ...

دقیقا🫠فقط نمیخوایم قبولش کنیم که نیست با پرسیدن از بقیه سعی میکنیم حواس خودمونو پرت کنیم یا تو جوشی رفتن نهایت باعث افسردگی میشه و تنبلی 

واقعا جوابشو نمیدونی امریکا مردم ایرانو تحریم کرده مردم خودش تو رفاه و راحتی 

غزه اون شرایط 

یمشت کشور استعمار گر جون کشورای دیگه رو به لب رسوندن بخاطر منفعت مردم خودشون بخاطر چپاول منابع کشورای دیگه 

خدا کرده عزیزمما تو خونمون نشستیم فقط خودمونو میبینیم چ خبر داریم از کار دنیا که در عین پیچیدگی سادس ...

درسته هم کسایی هستن که وضعشون ازمون بهتره هم بدتر ولی دنیا میتونست جای خیلی بهتر و قشنگتری هم بشه ولی مرسی از انرژی مثبتت🌟🫶🏻

خدا کرده عزیزمما تو خونمون نشستیم فقط خودمونو میبینیم چ خبر داریم از کار دنیا که در عین پیچیدگی سادس ...

درسته هم کسایی هستن که وضعشون ازمون بهتره هم بدتر ولی دنیا میتونست جای خیلی بهتر و قشنگتری هم بشه ولی مرسی از انرژی مثبتت🌟🫶🏻

واقعا جوابشو نمیدونی امریکا مردم ایرانو تحریم کرده مردم خودش تو رفاه و راحتی غزه اون شرایط یمشت کشور ...

دقیقا حرفایی که جرعت نکردم دقیق بگم اینجا .

شرایط بد واسه هر کشوری می‌تونه باشه ولی کشور ما جوونا دارن تاوان اشتباه نکرده و پس میدن غزه ایا هم همینطور 🙃 

دقیقا حرفایی که جرعت نکردم دقیق بگم اینجا .شرایط بد واسه هر کشوری می‌تونه باشه ولی کشور ما جوونا دار ...

ببین با وقاحت مردم کشورای دیگرو تحریم میکنن بعد میگن خارجیا نایس و مهربانن 

اصلا اینطورنیست تاریخ بخونی همش کشورای ضعیفترو چپاول کردن که مردم خودشون در رفاه باشن 

همین کشورای به اصطلاح مدافع حقوق بشر مدام اسلحه و بمب و جنگده میسازن بریزن رو سر زنو بچه های کشورای دیگه 

مردم ساده فکر میکنن خارجیا مردمی قدیسه و پاکن 

درسته هم کسایی هستن که وضعشون ازمون بهتره هم بدتر ولی دنیا میتونست جای خیلی بهتر و قشنگتری هم بشه ول ...

میتونست باشه ولی تقصیر ما ادماست اگه زشتی هم میبینی از ماست که برماست گلی وگرنه خدا که یه دنیا به این بزرگی با اینهمه نعمتو داد دست ما رایگان بعد الان یه خونه خریدن توش برای ما آرزو شده

ببین با وقاحت مردم کشورای دیگرو تحریم میکنن بعد میگن خارجیا نایس و مهربانن اصلا اینطورنیست تاریخ بخو ...

درسته ولی باخودم همش میگم کاش کشور ما هم از اون استعمارگرا بود حداقل وضع خودمون بهتر میشد قطعا یکم بهترمیشد غربی ها از همون اول استعمار گر و نژادپرست بودن 

درسته ولی باخودم همش میگم کاش کشور ما هم از اون استعمارگرا بود حداقل وضع خودمون بهتر میشد قطعا یکم ب ...

دوست داشتی درکشوری بودی که حکومتش سر مردم کشورای ضعیف بمب میریخت تحریمشون میکرد گرسنگی و قحطی به زنهاو بچها میداد 

بعد عذاب وجدان نداشتی ؟

دوست داشتی درکشوری بودی که حکومتش سر مردم کشورای ضعیف بمب میریخت تحریمشون میکرد گرسنگی و قحطی به زنه ...

بمب نه من درمورد هرکشوری با بمب مخالفم ولی ایران اگه قوی بود این کارو نمیکرد تو تاریخ ثابت شده 

عذاب وجدان اره ولی ماخودمون فعلا قربانی ایم 

بمب نه من درمورد هرکشوری با بمب مخالفم ولی ایران اگه قوی بود این کارو نمیکرد تو تاریخ ثابت شده عذاب ...

دقیقا در تاریخ همیشه کشورای ابر قدرت هزاران بلا سر کشورای ضعیفتر اوردن